|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απορια σχετικα με τα στιγματα των gps
Απόσπασμα:
Δε νομίζω ότι έχει κανείς πρόβλημα να την ξανακάνεις μόνος ή με παρέα, αλλά προφανώς υπάρχει ζήτημα (τουλάχιστον ηθικό) όταν την "επικοινωνείς" δημοσίως χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του επαγγελματία που στην "υπέδειξε" ... Κατά τα λοιπά συμφωνώ με όσα έγραψε ο φίλος μας ο Δαναός ... Νομίζω ότι μάλλον εξαντλήσαμε το θέμα από κάθε άποψη και λύσαμε πιστεύω και την όποια παρεξήγηση ... Last edited by mck; 28-03-2012 at 20:45. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ρε συ...το ίδιο πράγμα σκευτόμασταν ps...Ο Δαναός δεν Νομίζω να απάντησε εκ της διοικήσεως Last edited by vasorfa; 28-03-2012 at 20:48. |
|
|||
|
|||
οι επίσημοι
θα μας τιμήσουν οχι τίποτα άλλο για να φύγουν τα σύννεφα απο την επερχόμενη μπόρα |
|
|||
|
|||
Φίλε Ηλία το θέμα είναι λίγο λεπτό !!!
Ο Τάκης ο Μανιάτης είναι επαγγελματίας και η χάραξη αυτών των δρόμων απαιτούν χρόνο και χρήμα !! Σε κάποιο ασφάλτινο μάθημα που έκανα πρίν αρκετά χρόνια, δέν μας άφησαν να βγάλουμε φωτό ούτε την πίστα !! Ο Τάκης όμως δεν έχει σχέσει με όλους αυτούς !! Μην διστάσεις να του ζητήσεις διαδρομές και μονοπάτια που θέλεις να κάνεις !!!! Καλές βόλτες φίλε και μην ξεχνάμε Υ Γ Ε Ι Α Κ Α Ι Κ Α Λ Η Κ Α Ρ Δ Ι Α !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και επισης μ ενοχλει που αλλοι απαντανε για κατι που δεν εχουν την ευθυνη. Θελω επισημη απαντηση αν τα στιγματα που εχω γραψει εγω απο διαδρομη που εχει διοργανωσει επαγγελματιας ειναι παρανομο να τα δημοσιευω και με βασει ποια νομικη αποφαση.Επαναλαμβανω,τα στιγματα που εχω γραψει εγω.Αν ειναι παρανομο θελω τεκμηριωση. Συγνωμη για την επιμονη μου,αλλα τα στιγματα που εχω καταγραψει εχω το δικαιωμα να τα κανω οτι θελω και δεν παραβιαζω κανεναν κανονα νομιζω του φορουμ,αλλα ουτε και πνευματικα δικαιωματα.Και το ξαναλεω.Τα στιγματα που εχω γραψει ΕΓΩ! Sent from my E10i |
|
|||
|
|||
Καποιες περιπτωσεις θελουν καθαρες κουβεντες ιδιαιτερα οταν αφορουν σε σχεσεις επι πληρωμη.
Οποιος πληρωνει συμμετοχη σε μια αντιστοιχη εκπαιδευτικη εκδρομη, πληρωνει τον κοπο για τη χαραξη και τον κοπο για τη καθοδηγηση των συμμετεχοντων. Αφορα ομως διαχειρηση και εκμεταλευση ενος δημοσιου αγαθου οποτε θα επρεπε επισημα ή ανεπισημα να ενημερωνει οτι δεν επιθυμει να μεταφερθουν τα δεδομενα αυτα σε τριτους. Αν δικαιολογει ο νομος τετοια απαιτηση, θα επρεπε ισως να αναφερεται και στους ορους συμμετοχης εφοσον δεν γινεται μεταξυ φιλων αλλα πελατων επι πληρωμη.... Σιγουρα ομως την απαιτηση επιβαλλεται να την εκφραζει μονον ο προμηθευτης της υπηρεσιας και κανεις αλλος. Το δικαιωμα δηλαδη το εγειρει πρωτος, αυτος που....πουλαει και εισπραττει ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ενα αλλο παραδειγμα αντιστοιχο με τα στιγματα:Παρακολουθω το Level 2 του Χ,Ψ εκπαιδευτη και μετα μαζευω 5-6 ατομα και τους κανω το ιδιο μαθημα.Ποιος μου το απαγορευει; Κατι αναλογο πιστευω οτι ισχυει με τα στιγματα.Για μενα,αν θελετε την προσωπικη μου αποψη,δεν ειμαι υποχρεωμενος να λογοδοτησω πουθενα για στιγματα που εχω γραψει εγω (ασχετως αν τα εχω γραψει απο συμμετοχη μου σε βολτα ή και trailride ακομα),δεν υπαρχει καμια νομικη παραβαση και ειναι απαραδεκτο να σβηνονται. Sent from my E10i |
|
|||
|
|||
βρε Ηλια μια φωτοτηπουσα ενος χαρτη του τμηματος δασον που βρηκα στα γραφεια της ΑΗΚ (ΔΕΗ) κε υπευθηνος μου ειπαι οτι κανονηκα αυτο ειναι παρανομω κε γελαγε τωρα τη ψαχνης επησημα κε ανεπησημα αν θελης να τα δοσης σε καπιο φυλο σου δοστα δυχως αναστολες ομως οχι απο εδω .
διλαδι πρεπη να σου το πη ο Νικος η Δημητρης ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το θεμα παντως ειναι οτι τα στιγματα σβηστηκαν χωρις καμια εξηγηση.Αυτο μου κανει καπως Sent from my E10i |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ακρηβος για αυτο ! στο χωρκο μου λαλου απονατρεπετε ο κοσμος εδηκοστου !!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στη σωστη στιγμη | panagiotis.farmer | Διάφορα | 7 | 31-10-2011 19:53 |
Τριγμος στον αξονα | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 23-06-2011 19:59 |
εστω και την τελευταια στιγμή | z_atomic | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 15 | 21-06-2011 12:19 |
Την Αττική Οδό "φωτογραφίζουν" οι κινήσεις πολιτών για το άνοιγμα των διοδίων | MARK | Διάφορα | 22 | 30-01-2011 20:09 |
Ανέκδοτο της στιγμής | Gazi | Ανέκδοτα | 8 | 21-07-2009 21:00 |