|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ - 9 Ιουλίου 2010
αν και το τριήμερο θα είμαι στο τρέξιμο με τις δουλειές,μπορεί και να σας πετύχω κάπου.
αν θέλετε στείλτε με π.μ ένα τηλέφωνο που μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας. αν χρειαστείτε κάποια βοήθεια στην περιοχή υπάρχει και φορτηγο,ακόμα και γερανός.πάνω απο το αρκουδόρεμα και μέχρι το μέτσοβο,έχει ο κολλητός μου τα γελάδια του.οτιδήποτε θελήσετε για πληροφορίες,πάρτε τηλ.αν και θα τα βρείτε όλα μπροστά σας και εύκολα. αντίσκηνο μπορείτε να στίσετε άνετα και χαλαρά στο γρεβενίτι και σε όλη την περιοχή του χωριού,αλλά και μέσα στο χωριό περιβόλι.αλλά μόνο σε αυτά τα 2 μέρη. καλά να περάσετε! πάρε και ένα εύκολο νουμερό μου κων/νος 6976 11 33 44 Last edited by tsompanis; 08-07-2010 at 00:16. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΔΥΣΤΗΧΩς ΡΕ Μ@ΜΟΤΙ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΑΛΕΙ
|
|
|||
|
|||
πάρε και ένα εύκολο νουμερό μου
κων/νος 6976 11 33 44[/QUOTE] Φιλε κωστα κραταμε το τηλ, και ολα τα αλλα ειπες που μας ευχαριστουμε και ποιος ξερει μπορει να εχεις λασκα για εναν καφε
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Γειά σου ρε τσομπάνη φίλε μας ..... θυσία γίνεσαι για τους φίλους .... .
|
|||
|
|||
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...
SORRY ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ (ΜΩΛΙΣ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΜΑΣ)............ ΝΑ΄ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ..... |
|
|||
|
|||
Θεολόγε κάλα να περάσετε είναι υπέροχο ταξιδάκι το έιχα κάνει πέρυσι!!!! Θα το θέλαμε πολύ να σας συνοδεύσουμε αλλά λόγω υποχρεώσεων είναι δύσκολο! Πολλές ευχές απο μένα και την Κατερίνα! Ελπίζω στην επόμενη εξόρμηση!!!
|
|
|||
|
|||
Καλα να περασετε παιδια! πολυ ομορφο ταξιδακι!
|
|
|||
|
|||
Φιλαράκια καλά να περάσετε να μας φέρετε μπόλικες φώτο και από εμένα πληρωμένο μασαζάκι στην οπίσθια περιοχή ώστε να ξεπιαστείτε γρήγορα για να ξαναπάμε όλοι μαζί
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μητσακο μου πολλη με χαλαει που δεν θα εισαι μαζι μας αλλα θα την φτιαξουμε την καταστασει καποια στιγμη που θα παει στο χερι του ειναι ? Last edited by commander; 08-07-2010 at 21:43. |
|
|||
|
|||
Καλησπερα βαγκο τωρα το ειδα το μηνυμα .Σε ευχαριστω για της ευχες σου το ελπιζω . Και καποια στιγμη να την φτιαξουμε να βρεθουμε σε κανενα ταξιδακι. Δωσε τα χαιρετισματα μου στην Κατερινα και απο την Γιωτα .
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σαν σήμερα...........28 Ιουλίου | skippybi | Χρήσιμα | 7 | 30-07-2009 17:29 |
Σαν Σήμερα 18 Ιουλίου | Gazi | Χρήσιμα | 5 | 19-07-2009 06:08 |
MOTO GP - 19 Ιουλίου 2009 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αγώνες | 3 | 19-07-2009 01:14 |
Σαν σήμερα...........11 Ιουλίου | skippybi | Χρήσιμα | 6 | 15-07-2009 00:21 |
Σαν σήμερα...........10 Ιουλίου | skippybi | Χρήσιμα | 4 | 11-07-2009 11:59 |