|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tatoo ....τί θα λέγατε για ένα μικρό τατουάζ ;;;;
ερωτηση για τα tattoo πανω σε γυναικια σώματα...
τα tattoo πανε μαζι με το σώμα??? αν ειναι να "κτυπησουμε" ενα δυο μαζι..... |
|
|||
|
|||
ωΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
καταρχήν,θεωρώ το τατουάζ κόσμημα και όχι ανεπανόρθωτη βλάβη.επομένως,πρέπει να γίνει με προσοχή.Το σπουδαιότερο,όμως,είναι το σχέδιο.Αν είναι λόγω μόδας,που δυστυχώς παίζει πολύ τελευταία,η μαγκιάς,τότε πολύ σύντομα,θα φαίνεται στον ιδιοκτήτη του,μια σιχαμένη κηλίδα με μελάνι στο δέρμα του,το οποίο και θα αντιπαθεί.Αντίθετα,αν το σχέδιο-α απλά έχουν τη σημασία τουςγια αυτόν που θα το αποφασίσει,θα το θεωρεί ένα κομμάτι δέρματος στολισμένο,που θα γερνάει μαζί με το υπόλοιπο δέρμα και θα του θυμίζει πάντα το λόγο και τις συνθήκες υπο τις οποίες έγινε.Θα είναι ένα μέρος του εαυτού του.Καλές αποφάσεις σε όσους το σκέφτονται.Α και δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγως να θεωρούνται τα σφριγιλλά σώματα με τατουάζ πιο αποδεκτά απο τα μη.Εχουμε όλοι δικαίωμα στην εκφραση.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αφ' ενός θα συμφωνήσω, αφ' ετέρου θα αποφύγω να αναπτύξω την άποψή μου, γιατί δεν είναι απαραίτητη σε όσους δεν θέλουν να κάνουν. Οι άλλοι πάλι ξέρουν!!!! Σαν Ναυτικός (30 χρόνια) θα αναφέρω μόνο τους στίχους του Κόλια (Ν.Καβαδίας) : "Τις ξεβαμένες στάμπες μου πούχα για περηφάνια"!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έκανα το πρώτο tatoo στα 38 μου χρόνια, το δεύτερο στα 42 μου....αποτελούν μέρος του εαυτού μου και μου θυμίζουν κάποια γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή μου Περιμένω ή με περιμένει στη γωνία το επόμενο |
|
|||
|
|||
Σιγά - σιγά, Μαργαρίτα. Ακόμα δεν στέγνωσαν τα άλλα!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μμμμ!!!
|
|
|||
|
|||
δειτε εδω σε μικρο...
και εδω http://www.tattoo-review.net/wp-cont...fly-tattoo.jpg με ολη την λεπτομερια... |
Tags |
τατουάζ, tatoo |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εάν έπεφτε ένα έντομο στον καφέ σας πως θα αντιδρούσατε? | riko46 | Χιούμορ | 17 | 14-08-2009 13:37 |
Το τατουάζ | wolferin | Ανέκδοτα | 6 | 19-06-2009 00:55 |
Έτσι για ένα καφεδάκι... | ckalfas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 25-03-2009 02:08 |
2 ανέκδοτα (δεν μπορεί, με ένα από αυτά θα γελάσετε) | p.l. | Ανέκδοτα | 7 | 11-02-2009 16:32 |
Κατά ένα δευτερόλεπτο θα παραταθεί το 2009 | riko46 | Επικαιρότητα | 10 | 05-01-2009 02:40 |