|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προστατευτικά εξατμίσεων,,made in Alex.,.,
|
|
|||
|
|||
Η κατασκευή φαίνεται "στιβαρή" και από αρκετά παχύ υλικό. Άρα θα κάνει και καλή απαγωγή θερμότητας (θα λειτουργεί σαν ψύκτρα) από τους λαιμούς των εξατμίσεων στα σημεία τουλάχιστον που εφάπτεται, λιγότερο στις "τρύπες" και καθόλου στο πίσω μέρος.
Επειδή όμως είναι φυσιολογικό να γίνονται έτσι οι εξατμίσεις του boxer και τα "τρελά" μέταλλα των λαιμών τις αντέχουν για πλάκα τέτοιες θερμοκρασίες "απλωμένες" ομοιόμορφα πάνω τους, με τις "ακανόνιστα" τοποθετημένες ψύκτρες (το χειρότερο σημείο εκτιμώ είναι εκεί που είναι οι σφιγκτήρες) θα παρατηρείται και ανομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας. Αυτό σύμφωνα με τη φυσική της "αντοχής υλικών" σημαίνει εξαιρετική θερμική καταπόνηση του μετάλλου, (αλλού κρύο αλλού ζεστό) που μακροπρόθεσμα θα το καταστρέψει, ή βραχυπρόθεσμα αν πέσει σε νερό μπορεί να κάνει και κρακ. Το να κοπεί "μαχαίρι" στο σημείο του σφιγκτήρα το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο... |
|
|||
|
|||
πράγματι παίζουν τρελές θερμοκρασίες .,.,.
o Αλεξ τα φωράει κάνα 6μηνο.,. μπορεί κι παραπάνω.,., και τα είδα μια χαρά.,.,., για να κοπούν είναι αδυνατο.,. έγω είμαι ακόμη στο test ride .,., ισως μπορέσουμε και βρούμε κάποιο είδος .σφυκτήρων διαφορετικὀ., ποιο όμορφο και ποιο ανθεκτικο αν και δεν μασάει αυτό.,.,.,αισθητικά νομιζω θα κάνει διαφορά.,.,.,., ήταν και παρατήριση του Αλεξ αυτή.,., δεν κρατιέστε βλέπω .,. σας βάλαμε σε πρίζα.,.,χα.,χα., τώρα αν ο Αλεξ συμφωνή να το τρέξει .,., τον βάλαμε σε δουλειά῎.,., ας καθοριστή ακριβώς η τιμή.,.,.,. ας αναλάβει κάποιος την λίστα .,.,και τα υπὀλοιπα τα ξέρετε.,.,., Last edited by tattoopanther; 20-03-2012 at 10:34. |
|
|||
|
|||
Όμορφο κ καλο θα είναι να ξεκίνησει μια λίστα ,αν φυσικά το Φιλαράκι έχει την θέληση να μας ενέχεται
|
|
|||
|
|||
Γκατζετάκι φτιαγμένο από φίλο… αξία ανεκτίμητη!!!
Γαμότ!!! χάνω τους καφέδες και χάνω τις εξελίξεις… Alex... |
|
|||
|
|||
ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΧΩΜΑ??? ΑΛΕΞ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.,.,.,.,., ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ |
|
|||
|
|||
μπραβο αλεξ ζωγραφισες....
χρηστου .... |
|
|||
|
|||
Αν συμφωνείτε, το τρέχουμε σαν ομαδική!
Από πλευράς μου υπάρχει διάθεση να ασχοληθώ. Περιμένω προσφορές από κατασκευαστές και σε μερικές μέρες θα ξέρω τις τελικές τιμές. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Έχω μιλήσει ήδη με κάποιους μηχανικούς και με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στις εξαγωγές των εξατμίσεων από την επαφή τους με το μέταλλο των προστατευτικών. Το ίδιο έδειξε και η έρευνα που έκανα εγώ ο ίδιος όσο αφορά αυτόν το προβληματισμό. Τώρα στην δική μου μηχανή, τα φοράω όντως περίπου ένα εξάμηνο και συμπερασματικά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι τόσο οι εξατμίσεις όσο και τα προστατευτικά δεν έχουν υποστεί το παραμικρό. Αύριο θα ανεβάσω φώτο απο την δική μου μηχανή για του λόγου το αληθές.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πως να εξηγήσετε σχηματικά στα παιδιά για το sex | zortal | Υγεία | 11 | 19-12-2011 23:07 |
βαλιτσες made in china | nivo | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 20 | 30-05-2011 18:26 |
Προστατευτικο εξατμισης και βαλιτσες!!! | mrdaellis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 11-02-2010 17:55 |
Πώς να εξαφανίσετε ένα μπουκάλι!!! | georgekostas | Διάφορα | 12 | 10-12-2009 01:16 |
πωληση βαλίτσες & εξάτμηση | wet & dirty | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 13 | 03-10-2009 14:47 |