|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011
Τι, δεν έχω απαντήσει ακόμα εδώ;; ΩΧ! Και ήμουν και στο μαθηματάκι που έγινε πριν στο Σοφικό (ευχαριστώ Τάκη). Τώρα έχω σκάσει από τη ζήλια μου που δεν μπόρεσα να έρθω γιατί 1ον δεν είχα μηχανή (αν και είχα κράνος, μπότες, παντελόνια, γάντια, προστατευτικά κτλ στο πορτμπαγάζ) και 2ον γιατί έπρεπε να παραλάβω το amore από τον Ισθμό και αν δεν ήμουν συνεπής στο ραντεβού δεν θα με έσωναν όλα τα παραπάνω . Όπως και να'χει ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε μαζί σύντομα καμιά βολτούλα από αυτές για τις οποίες σχεδιάστηκαν τα μηχανάκια μας!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM
@Ντανυ τα φετινά βιντεακια???....άντε να θυμηθούμε λιγάκι την βόλτα μας... |
|
|||
|
|||
Τώρα κατάλαβα, ότι είναι περσινά. Δηλαδή Δαναέ τα φετινά θα τα δούμε, του χρόνου?
|
|
|||
|
|||
Δεν βρήκα ακόμα χρόνο να φτιάξω και τα δικά μου... |
|
|||
|
|||
Δεν εχω προλάβει ουτε τις φώτο να βγάλω απο την φωτογραφική μηχανή το ιδιο και τα βιντεο...υπομονή...λίγο...
|
|
|||
|
|||
@ 17 - 2 - 11
Απόσπασμα:
Από τότε μέχρι σήμερα, οργανώσαμε και Level I και Level II και στο Λαύριο και στο Ηράκλειο Κρήτης και σύντομα στη Θεσσαλονίκη και σύντομα και Level III !!! Να έχουμε την υγειά μας μόνον ! . |
|
|||
|
|||
souper παιδια παντα τετια
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ok...bro |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |
Βιντεο για ηχους μηχανων με το στομα.... | Wicked_GS | Χιούμορ | 14 | 25-11-2010 11:06 |
Χωμάτινα λάστιχα σε 1150 ADventure | Lerian | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 01-08-2010 20:15 |
BMW Adventure Tour 1 - Άγραφα / Τζουμέρκα | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 13 | 07-05-2009 18:13 |
BMW Adventure Tour 1 Αθηνα-Θηβα-Υλικη | danaos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 04-02-2009 17:28 |