|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Honda Varadero 2009
ούτε τελικό αλλά ούτε αρχικό δεν είναι το σχέδιο - το σχέδιο κατέβηκε από το μυαλό ενός αναβάτη με γνώσεις photoshop και ευτυχώς γιατί είναι σαν παραφουσκωμένο transalp 2009 και προσωπικά το βλέπω κακάσχημο (γούστα είναι αυτά)
όσο για μάρκες δεν κολλάμε, εγώ είμαι κρυφοχοντάκιας (και στα τετράτροχα btw), αλλά έλα που μια κυρία μου έχει δείξει την αξία της |
|
|||
|
|||
Φίλε μου τις ίδιες σκέψεις κάνω κι εγώ με εσένα ότι μοιάζει με παραφουσκωμένο ΤΑ.Γι' αυτό λέω ότι δεν είναι τελικό σχέδιο.Μερικές φορές σκέφτομαι "μοτοσικλέτα να 'ναι κι ότι να 'ναι".Και το GS βασικά δεν διεκδικεί δάφνες ομορφιάς αλλά το συνηθίσαμε με τα χρόνια.Το 1100 και 1150 ειδικά δεν βλέπονται το 1200 είναι πιο προσεγμένο και λίγο πιο όμορφο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και γιατι συμβαινει αυτο? διοτι αν η διαδρομη ανεβαινε π.χ. στα 75 χιλιοστα (αντι του μεγιστου 73) τοτε οι δυναμεις θα ηταν τεραστιες λογω του δικυλινδρου και απλα θα.....εσπαγε!!!!!! Οι μπιελες θα γινοντουσαν φιτιλια!! Το ιδιο προβλημα εχουν ολοι οι δικυλινδροι ''V'' & boxer! Ο μοξερ της BMW εχει φτασει στο τελος της εξελιξης του!! Δεν ειναι τυχαιο που πριν 10 χρονια οι Βαυαροι ηθελαν να σταματησουν την παραγωγη του!! αυτο που τον εσωσε, μεχρι τωρα, ειναι η εξελιξη της μεταλουργιας που επετρεψε μεγαλυτερη αντοχη στις μπιελες ουτως ωστε να αυξηθει (σημαντικα) η διαμετρος του εμβολου!!! Αν δεν γινοταν αυτο οι μποξερ θα ηταν παρελθον λογω της παλαιοτητας σχεδιασης τους!! Δεν ειανι σαν τον μποξερ της subaru π.χ όπου εχει ξεκινησει σχεδιαση και παραγωγη απο το 0 πριν 10 χρονια και αντεχει απο 130 μεχρι 330 άλογα!!! Το ιδιο προβλημα με τους μποξερ εχουν και οι V κινητηρες. Oμως ο V της χοντα που κινει ταο βαραντερο σχεδιαστηκε το 1995 και απο 1000 κυβικα με την ιδια παντα διαμετρο χ διαδρομη αποδιδει απο 95 εως και 150 ιππους!! Δεν ειναι το ιδιο!!! Ομοιως και της Ντουκατι απο το 916 και μετα, τελειως νεος κινητηρας που φοριεται μεχρι σημερα στο 1098!!!!!! Σου μιλαω καθαρα απο μηχανολογικης αποψης κι οχι απο αντιπαθεια για την BMW Οσο για την αξιοπιστία δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι η GS ειανι αναξιοπιστη!! >Ουτε θελω να περασω καποιο μυνημα!!! αλιμονο να προσπαθουσα να κανω κατι τετοιο σε φορα BMW!!! Ειχα GS, δεν ειμαι χθεσινος!!! Αλλα επαναλαμβανόμενες βλαβες απο το 1999 π.χ αξονα κινησης δεν μπορουν να εκλειφθουν ουτε σαν τυχαιες ουτε σαν τυπικες βλαβες!!! Τεσπα, επειδη αναγεται η συζητηση σε debate BMW vs Honda & Europe vs Japan αστο να το συζητησουμε εκτενως σε καμια συναντηση μας στο μελλον σε κανα καφε του φορουμ που ελπιζω να παραβρεθω!!!!! |
|
|||
|
|||
....αργά ή γρήγορα ....στην bmw θα έρθετε .....
Από όλα τα παραπάνω γραφόμενα των Varaδων .... δεν μας είπαν και κάτι εντυπωσιακό για να πεισθούμε και μεις να αλλάξουμε μάρκα .... |
|
|||
|
|||
Γιώργο διαφωνώ ότι είναι ο ίδιος κινητήρας. Υπάρχει πολύ βιβλιογραφία που εξηγεί πολύ καλύτερα από μένα.
Όσο για το... βρώμικο κόλπο με τις φωτό του σπασμένου άξονα... έχει λυθεί προ πολλού το συγκεκριμένο γνωστό (ναι από τα 2-3 γνωστά) θέμα. Ο άξονας της 1200GS που είχε μεγάλες αλλαγές από της 1150, έχει αλλάξει 3 φορές από τότε που βγήκε η 1200 (τρεις ξέρω εγώ, μπορεί να είναι περισσότερες). |
|
|||
|
|||
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να γραφονται τοσα πολλα πραγματα για varadero , ΚΤΜ κλπ σε ενα χωρο που η καρδια του ανηκει στην γερμανικη κυρια.
Και ειναι δεδομενο οτι οποιος εχει δαπανησει τοσα χρηματα τα περισσοτερα του ανταγωνισμου το ελαχιστο που εκανε πριν αποφασισει ειναι να οδηγησει - αξιολογησει αλλες λυσεις . Εκτος και αν μετα το παπι αγορασε Gs η απλα του αρεσει περισσοτερο να βλεπει αυτη μονιμα στο γκαραζ του . Σε καθε περιπτωση οι περισσοτεροι απο εμας εχουν προσωπικη αποψη και εχουν κανει την επιλογη τους . Τωρα αν κυκλοφορησει καινουργιο μοντελο χ εταιριας εμεις ειμαστε οι πρωτοι που θα γουσταρουμε και θα το καβαλησουμε για να επιβεβαιωσουμε τον κανονα. Last edited by mjtir; 04-05-2009 at 15:35. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Οπως και να εχουν τα πραγματα τελος παντον, με οοοοσα διαβασα ,που ξεστραβωθηκα που συζητατε φιλαρακια εγω ενα εχω να πω......οσο παει και ασχημαινει το μηχανακι...μακαρι να μην εχει την καταληξη του Transalp που δεν πουλησε σχεδον καθολου γιατι του φερνει πολυ....αλλα.....περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
συμφωνώ με τα προαναφερόμενα
όσο για τον boxer ο Γιώργος ας μην ανησυχεί... και πριν 10 χρόνια τα ίδια έλεγαν για αυτόν... α και πριν 20 μπορώ να σου πω (κάτι θυμάμαι ως παιδί) μάλλον σε 10 χρόνια θα μας ξαναπεί πως ο τότε boxer είναι στο τέλος της καριέρας του να είμαστε όλοι καλά να τον ακούσουμε |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Honda Z50 Monkey 2009....(Μπόμπος).. | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 8 | 10-03-2009 21:42 |
Αναγνώριση Χρονολογίας Varadero | Vakalos | Άλλες εταιρίες | 3 | 03-01-2009 18:30 |
ΔΟΚΙΜΗ Honda Jazz 1.4: | arisxios | Αυτοκίνητο | 2 | 27-12-2008 21:50 |
Ανακλήσεις μοτοσικλετών Honda !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 2 | 22-12-2008 14:12 |
Το νέο Honda Jazz ψηφίστηκε Αυτοκίνητο του 2009 | teo40 | Αυτοκίνητο | 1 | 14-12-2008 18:21 |