|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πιστός σκύλος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτα έχει ο γραπτός λόγος....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by AKIS_21; 15-09-2012 at 11:27. |
|
|||
|
|||
Κουκούτσι μυαλό...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ναι που αφορούσε έναν πιστό σκύλο και έφτασε να γράφετε για φολες εγώ ναι ναι ναι
|
|
|||
|
|||
..........και επειδή γράφτηκε ότι τα ζώα δεν έχουν συναισθήματα θα πω για τον ρούντη ένα τριχρονο σέττερ το οποίο με έφερε πίσω απο διακοπές ( με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου είπε ότι ο σκύλος πεθαίνει) αφου για μια εβδομάδα δεν έτρωγε ούτε επινε .Μόλις με είδε ξαναγύρισε στα φυσιολογικά του....
Last edited by diomiles; 15-09-2012 at 13:46. |
|
|||
|
|||
Παιδιά, προσωπικά δεν ειρωνεύτηκα κανεναν φίλο από το forum κ σέβομαι όλους τους γειτόνους μου ακόμα κ αυτούς που με ενοχλούν. Έχω αλλάξει δύο σπίτια για λόγους θορύβου, στο ένα γείτονας είχε νευρικό σκλυλι που το άφηνε μονίμως στην αυλή του κ ούρλιαζε, στο άλλο (το οποίο αγόρασα με δόσεις ολοκαίνουργιο) στους 2 επάνω ορόφους ζουν 2 εργένησες που έχουν από 2 σκλυλιά κ τα κλειδώνουν κ φεύγουν. Για να κοιμηθείς πρέπει να πάρεις φάρμακα στην κυριολεξία. Μαθαίνω τωρα ότι 2 γείτονες μου στην οικοδομή, ένας μάγειρας κ ένας σερβιτόρος που δουλεύουν δύσκολα ωράρια έχουν σοβαρότατο νευρικό πρόβλημα, έχουν καλέσει εισαγγελέα, κάνει μηνύσεις κ επισκέπτονται τον ψυχίατρο. Αν όλα αυτά τα λέμε φιλοζωισμό καλύτερα να μας λείπει. Να στε καλά όλοι σας..
|
|
|||
|
|||
Εχασα πάσα ιδέα, δεν πίστευα να διάβαζα στο φόρουμ τέτοια πράγματα. Λυπάμαι πάρα πολύ για τις ακραίες απόψεις ορισμένων (φόλες κλπ). Εν τέλει όλα είναι ΕΡΓΑΛΕΙΑ.
|
|
|