|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: καφε στην Θεσσαλονικη 24/5/10 ωρα 20.00
Απόσπασμα:
Εχω βαλει το σημειο Α στα κοιμητηρια της Ευαγγελιστριας και το σημειο Β στον τοπο συναντησης για το καφεδακι μας. Οδηγίες κατεύθυνσης Σύνδεσμος: <Αγίου Δημητρίου προς Άγνωστος δρόμος - Χάρτες Google> |
|
||||
|
||||
.
|
|||
|
|||
Αποστολη εξετελεσθη, ωραιο το παρεακι , η φραπα τελεια, το παγωτο ακομη καλυτερο, παντα τετοια...Καλη επιστροφη στους συνοδοιπορους απο Αθηνα.
Σ.Μ |
|
|||
|
|||
Ωραιος καφες με καλη παρεα!
καλη επιστροφη στα παιδια απο την ΠΟΛΗ ! ! |
|
|||
|
|||
Τι έγινε ρε παιδιά... βάλτε καμία φωτογραφία να σχολιάσουμε!
|
|
|||
|
|||
που ειναι οι φωτο οεο!
|
|
|||
|
|||
ο vasorfa μας εβγαλε ολους....Βασιλακηηηη που εισαι παιδι μου???? Δωσε φωτο στον λαο
|
|
|||
|
|||
Βιαστικουληδες~~~!!!!!
Βρε καρντασια δεν ειπαμε οτι καποιοι απο εμας,ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ θα καθόμασταν λιιιιιιιιιιιιιιιγο παραπανω!!!!! σε λιγο θα σας <<φτιαξω>> |
|
|||
|
|||
Ο κεδρινος λόφος γεμισε με μηχανακια με Αθηναικες--και οχι μονο πινακιδες---ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ--πιασαν μεχρι και τα πεζοδρομια
Συνεχιζεται...... |
|
|||
|
|||
Τα παλιοπαιδα απο την αθηνα,,,εχουμε κακες συνηθειες!!!!(φαγητο μετα τον Καφε) Με την σειρα μου,να ευχαριστησω τους σαλονικιους-Σερρεους και ολα τα Β.Π. (Βορεια Προαστεια) για την παρεα !!!!!!!! παιδια ειστε <<<<<Α-Π-Ι-Θ-Α-Ν-Ο-Ι>>>>> Και μια παρατηρηση.....μετα τον καφε παμε για μαμ!!!!! Χαρηκα ιδιαιτερα γιατι με πολλα απο τα παιδια του Βορειά μιλαμε τοσο καιρο και ποτε δεν εχει δει ο ενας την μουρη του αλλου--τωρα που νωριστηκαμε ομως επιτελους μπορω να παντρεψω ονοματα -nicknanmes με φατσες!!!!! και μια απορια....-ερωτηση προς ολους......γιατι οταν συστηνομουν σε ολους ελεγα <<vasorfa>>> και ολοι λεγαν <<αααααα!!!!εσυ εισαι???????>>>>> κανεις ομως δεν μου ειπε τον λογο!!!!!!!!!!!!(μαλλον θα ειμαι ο γκρινιαρης ολου του forum!!!!!! Σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ Βασίλης Ορφανός. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παρκαρισμα στη Θεσσαλονικη! | georgekostas | Χιούμορ | 10 | 31-12-2009 06:23 |
ποση ωρα μιλατε στο κινητο??????? | Alext | Χρήσιμα | 7 | 09-09-2009 12:13 |
Ευροεκλογες... καφε στο Σφηναρι. | Alfa7 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 23 | 09-06-2009 23:00 |