|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εχει κανεις στολη για δοκιμη?
Απόσπασμα:
αν ειχα 19.000 ευρω για μηχανη θα επερνα ΗΡ!!! ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ??? μεγαλε κουβεντα κανουμε!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σ' εκτιμαω παρα πολυ Τασο κι ας μην εχουμε συναντηθει ποτε.Καταλαβαινω απο τον τροπο που μιλας και γραφεις, οσο μπορω, τι ανθρωπος εισαι. Πιστευω ομως οτι και με το Super Enduro που πηρες κανεις πολυ καλα την δουλεια σου. Δεν χρειαζεται να παρεις HP2. Εκτος αν σου αρεσουν τα bmw. Και εκει ειναι το ολο θεμα της συζητησης και μαλλον πρεπει να το κλεισουμε αυτο το κεφαλαιο. Το θεμα ειναι ΤΙ αρεσει στον καθενα. |
|
|||
|
|||
Τα μηχανάκια σας φταίνε, σας κάνουν επιθετικούς....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ηλια μπορεις να με λες Τακη!! κοιτα εγω ειμαι λιγο περιεργος αναβατης δεν εχω κολλημα με τις εταιρίες εχουν περασει σχεδον ολες απο τα χερια μου!!αλλα σαν ιδιαιτερο μηχανακι μου αρεσει και αν ειχα τα χρηματα θα το επερνα.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ουπς, σορυ, μπερδευτηκα. Και οσο αναφορα για το HP2 και για να δεις οτι οι αποψεις μας συμβαδιζουν, επειδη η γυναικα μου ανεβαινει ακομα σε μηχανες, αν καποια στιγμη μου ελεγε οτι δεν προκειται να ξανανεβει, θα προσπαθουσα να επαιρνα και γω HP2. Αρα, η κουβεντα μας εχει κοινα σημεια, γι αυτο δεν υπαρχει καμια επιθετικοτητα. |
|
|||
|
|||
Τακη, μαλλον εχει δικιο ο frits.
Αυτα τα ατιμα τα ΚΤΜ δεν σ αφηνουν να ηρεμησεις ποτε!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Να ευχαριστήσω με την σειρά μου ΟΛΑ τα παιδιά που είπαν γνώμες και απόψεις,,,,,
τελικά το νουμερακι μου το βρήκα.... special thanks το Vtheo Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ!!!! Τώρα για το θέμα της αγοράς και την σχέση τιμής--άξιας --ποιότητας σε αυτά τα πράγματα όπως παρατηρήσαμε ΟΛΟΙ υπάρχει πολυγνωμια....... Προσωπικά πιστεύω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να ΑΓΟΡΑΣΕΙ η να ΠΟΥΛΗΣΕΙ στην τιμή που πιστεύει ,γουστάρει νομίζει η οτιδήποτε άλλο............ Και για να ολοκληρώσω...... ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΠΟΤΕ 1000 η 1200 ευρώ για την συγκεκριμένη στολή(σορρυ παιδιά αλλά δεν τα διαθέτω) την στιγμή μάλιστα που πάει για…..απόσυρση….στο χωριό μου λένε……<<υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν…..ORANGES….>> (όποιος κατάλαβε κατάλαβε….) Και πάλι Ευχαριστώ, όλους που είπαν τις γνώμες και απόψεις τους, |
|
|||
|
|||
παντως αξιζει να επισημανω κατι τελευταιο και περιεργιο στις μερες μας.!!!!
Πριν λιγο γυρισα απο το γνωστο καταστημα της λ. βουλιαγμενης που εμπορευεται τα προιοντα της REVIT., ειχα περασει μια βολτα πριν λιγες μερες για να αγορασω ενα ζευγαρι γαντια και τους μετεφερα το προβλημα που ειχα με το μπουφαν και το παντελονι της REVIT και συγκεκριμενα με το CAYENNE PRO. Το απιστευτο?????... μετα απο ενα χρονο αγορας εγινε αλλαγη!!!!! και στο μπουφαν και στο παντελονι!!!! Απο μονοι τους μιλησαν για << αστοχια στην υφανση>>. ενα μεγαλω ευχαριστω στο καταστημα που βλεπουν τον πελατη απο μια αλλη οπτικη γωνια και οχι απλα χρημα και μονο!!! ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα το εκαναν αυτο για το Rallye 2 Pro ή και για το Pharao, αν το εφερνε κανενας εδω στην Ελλαδα; Εκτος αν εχει καμια εγγυση. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ξερει κανεις να driftarei...? Για να παθουμε εγκεφαλικο... | ace_gln | Διάφορα | 23 | 24-12-2011 19:20 |
μην το κανεις | wolferin | Τι μας έτυχε | 3 | 07-10-2009 13:55 |
σκυλο κανεις? | kostasmats | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 16-09-2009 00:57 |
Τι ειπες θα με κανεις το Πασχα???????? | Troublemaker | Αστεία Video | 7 | 04-09-2009 00:44 |
Φραπεδακι κανεις; | georgekostas | Χιούμορ | 7 | 19-06-2009 01:06 |