|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άντε... και στα δικά μας!!!!!!
Εχθες 04/12/2013 η Ιρλανδια ελαβε την τελευταια δοση των 2,3δις ευρο στο πλαίσιο του δανείου (67,5 δισ. ευρώ) που είχε συνάψει με τις διεθνείς δυνάμεις της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, στο τέλος του 2010.
Το όνομά της έχει ήδη κατοχυρώσει μία θέση στην ιστορία των μνημονίων, ως η πρώτη χώρα της Ευρωζώνης που έλαβε οικονομική βοήθεια και καταφέρνει να ολοκληρώσει επιτυχώς το πρόγραμμα. Ετσι η χωρα αυτη οδεύει προς την έξοδό της από το μνημόνιο, στις 15 Δεκεμβρίου, χωρίς μάλιστα να λάβει προληπτικά περαιτέρω βοήθεια. Μετά απο περικοπές, πονους και βασανα η Ιρλανδια λεει ''αντιο'' στους ''κατακτητες'' ευρωπαιους που την βοηθησαν ''τοκογλυφικα'' και απο της 15/12/13 θα στεκεται μονη στα ποδια της...... αντε και στα δικα μας που λεει και ο συντακτης (sic) αυτου του νηματος...... Ιρλανδία: Εκταμιεύθηκε η τελευταία δόση-Παρελθόν το μνημόνιο |
|
|||
|
|||
Τι έγινε ρε παιδιά;
Τα θέματα της πολιτικής ενημερότητας έγιναν ορατά...; Δεν ήταν καλά στο "κλουβί";;; |
|
|||
|
|||
Σιγά μην βελτιωνόσουν!!!!!!!!!!!!! Είπα κι εγώ?!!?!!?!?!?!!?!?
Λοιπόν, το συγκεκριμένο είχε ανοίξει π.κ. (προ κλουβιού). Οι μοντ ίσως μπορέσουν να τα σημαδέψουν, για να προλαβαίνουμε ενοχλήσεις κανενός κλούβιου... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ξερεις τι λεω εγω σ αυτες τις περιπτωσεις? Μην τα βαζεις ποτε με εναν βλακα...Ειναι σιγουρο οτι θα σε ριξει στο επιπεδο του κ θα σε νικησει εκ πειρας... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπράβο ρε συ και σε νόμιζα για φίλο!!!!!!!!!! Δηλαδή, έχω σίγουρη την νίκη;;;;;;; |
|
|||
|
|||
Μαζι σου κ εγω...Κ πονταρα κ κατι ψιλα στο παρανομο...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για το Γιάννη ξέρω ότι είναι αξιολύπητος (sic), αλλά εσύ ρε πλοηγέ, από που έχεις και άποψη για εμένα; Σου έδωσα το θάρρος ή το δικαίωμα αυτό; Θα σε παρακαλούσα τουλάχιστον να ανακαλέσεις! Όσο για το πότε ανοίχτηκε το θέμα (προ ή μετά κλουβιού) δεν παρατήρησα! Παράλειψή μου κλούβιε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελπιζω κ ευχομαι,επειδη οντως δεν σε ξερω, να μην εμπιπτεις σε αυτην την κατηγορια ανθρωπου λοιπον...Κ αρα δεν θα χρειαστει να ανακαλεσω γιατι δεν σε αφορα!Αν κανω λαθος καπου με διορθωνεις,ειμαι ΟΛΟΣ αυτια... Δεν εχω καμμια διαθεση να τσακωθω ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ κ ιδιως μεσω πληκτρολογιου!!Εχει ο καθενας τα δικα του προβληματα να αντιμετωπισει κ εδω μεσα μπαινουμε για να ξεφευγουμε οσο μπορουμε απο αυτα... Αλλα οταν διαβαζω τετοια πραγματα περι κλουβιων κλπ,καπως μου την βαραει στα νευρα... Last edited by PLOIGOS; 05-12-2013 at 18:22. |
|
|||
|
|||
[QUOTE=ckalfas;980377]Καλά...
Για το Γιάννη ξέρω ότι είναι αξιολύπητος (sic), Ναι, είμαι αυτός που ψάχνει κάθε βράδυ στα σκουπίδια... την ημέρα στέκομαι με ένα ντενεκάκι στον ηλεκτρικό και ζητιανεύω... ευτυχώς μάλιστα που με φτύνουν κιόλας και πλένομαι, που και που!!!!! αλλά εσύ ρε πλοηγέ, από που έχεις και άποψη για εμένα; Σου έδωσα το θάρρος ή το δικαίωμα αυτό; Θα σε παρακαλούσα τουλάχιστον να ανακαλέσεις! Όσο για το πότε ανοίχτηκε το θέμα (προ ή μετά κλουβιού) δεν παρατήρησα! Παράλειψή μου κλούβιε![/QUOTE] γερολαδά μου εσύ!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συνονόματε νομίζω ότι αν δεν είχες το πληκτρολόγιο μπροστά σου και είχες εμένα... δεν νομίζω να με χαρακτήριζες ΒΛΑΚΑ με τόση ευκολία! Όσο και να μην θέλεις να ασχοληθείς, όταν κάποιος με χαρακτηριστική ευκολία σε χαρακτηρίζει ΒΛΑΚΑ εξοργίζεσαι ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ!!! Επειδή όμως πλέον έχω αποκαρδιωθεί με το κλίμα Ζοωλογικού κήπου που πήγε να διαμορφωθεί εδώ μέσα, θα τ' αφήσω εδώ! Απλά θα σε παρακαλούσα να είσαι περισσότερο φειδωλός σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε αγνώστους προς εσένα! Όσο για το έταιρο φιλαράκι σου... τα λόγια είναι περιττά!!! |
|
|