|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Garmisch-Partenkirchen ..BMW Motorrad Days
Απόσπασμα:
Φιλαράκι απο παλιά.....Περιμένουμε υλικό παιχταράδες μου!!! |
|
|||
|
|||
Μια και κατάφερα να προλάβω το καράβι με την βοήθεια του Στέλιου και 7,6 τηλ (το 0,6 είναι αναπάντητες ) απολαμβάνοντας τον καφέ μας χαζολογώντας τα διάφορα αξιοθέατα και θέατρα του καραβιού να σου και ο Χρυσόστομος (chris71)……….
Άλλο που δεν θέλαμε να τον κάνουμε πύραυλο από την ζήλια…. Χεχεχεχεχεεχεχεχ ………………………. Εε κάποια στιγμή λέω του Στέλιου : Ρε οι άλλου τώρα θα είναι στο καράβι για Ιταλία εεεε ???? Ναι γαμ τις απεργίες τους ………κατσε να δω που φτανουν !?!? Ελα Κωστα που ειστε ??? Αχαχαχαχχαχαχαχαχαχχ Τι είναι ρε που ειστε ????/ Στο Ριο για καφε !!! χασαμε το καραβι !!!!!! Έγινε χαμός γέλια αθάνατα !!!!!! Άρχισα ήδη να λυπάμαι τον Στελιο χαχαχαα Πανω που ελεγα ότι εχω να κανω με 3 πιλότους τυπικούς και οργανωτικούς και θα με βαζανε στον ισιο δρομο ……….. Την κάτσαμε την βάρκα η αναλόγια γύρισε 3 προς 1 υπερ εμού Θα τον τρελάνουμε τον οργανωτικό χαχαχαα Καληνύχτα ……………………….. Last edited by EOD-K9; 02-07-2011 at 20:16. |
|
|||
|
|||
Υπνο???? Γιοκ
Πάνω που με έπαιρνε ο ύπνος 2 τρι#####ρατοι Ρωσοι έπιασαν την πάρλα !! Απίθανο!!! Τρελάθηκα!!! έλυσαν όλα το Ρώσικο πρόβλημα!!! Και τουλάχιστον να ήξερα τι έλεγαν !?!? να περνούσε η ώρα ……….. 2:50 το βούλωσαν !!! ……και άρχισαν οι γυναίκες τους Έλεος δεν με σωνει τίποτα μονο η προσευχή ….. Αγιε Αιμιλιανέ ράψε τους το στόμα να κοιμηθώ 2 ώρες Και εγινε !!!!!! αλλααααα μονο αυτές !!οχι το μωρο Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο …σηκώθηκα απότομα ως εδώ.>!>!>!>!> Θα της πω της αναίσθητης της που…….τα …βρηκε αυτά τα πανεμορφα ματια !!!! Και το τόσο γλυκό πρόσωπο !!!! --den sas afinei to paidi na koimith esy …….. Δεν ξερω αν οι αγγελοι εχουν τετοια ομορφια αλλα οι διαολοι που θελουν να σε κολασουν σιγουρα !! Δεν πειράζει της λεω εχω και εγω παιδια (το ρεμάλι τώρα τα θυμήθηκα ) Eise kalo antropo ……………………………………..(οχι μωρη δεν ειμαι καλος ανθρωπος …ειμαι κακος και θελω να σου κανω κακα πραγματα )………αλλα τωρα γερασα και παντρευτικα και ……..##### …παω για υπνο Πάντως το σκασμενο δεν λεει να κοιμηθεί …………… Αραγε στην Σαουδικη Αραβια ποσο να πηγαίνει ένα ξανθο Ρωσακι ???? Και αυτος ο Ηρώδης ποσο αδικημένος είναι από την ιστορια ………………………………………. Καληνυχτα …… |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τα παιδια γιατι φορανε μπλουζακια GSFORUM και εμεις ακομα τπτ????
Να περνατε τελεια!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι τα περσινά ηρέμισε, φτιάχνονται |
|
|||
|
|||
Καλή θάλασσα και καλό δρόμο παιδιά
Απ' ότι φαίνεται, θα περάσουΜε καλά . |
|
|||
|
|||
Σήμερα δεν έχει τίποτα;;;;;;;;;;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
den exei internet gam
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Trainning (two)days...με θερμοκρασία 0 !!! | fire red! | Χωμάτινες εξορμήσεις | 91 | 18-02-2012 19:56 |
ktm 450 six days | xristoforos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 17-05-2011 09:42 |
Winter Days | sansiro.sugata | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 20-01-2011 11:54 |
BMW TV-BMW Motorrad | antonis1150GSA | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 17-11-2010 13:31 |
BMW MOTORRAD DAYS 2009!!!!! | FOOST | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 29-07-2009 15:39 |