|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σφυροκόπησε σκύλο επειδή του έτρωγε τις κότες !!!!!!!!
Μπορουσε να βρει αλλο τροπο και να μην σκοτωνε το κακομηρο το σκυλακι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
σε πειραζει να τρωει καποιος φουα γκρα αλλα δε σε πειραζει να τρως παπια ...πεκινου η αρνι στη σουβλα η κοκορα κρασατο!τα ζωα ειναι σκοτωμενα με ...ευγενεια σε αυτες τις περιπτωσεις! εκτος κιαν εισαι φυτοφαγος οποτε παω πασο! φιλε μου καλως η κακως ετσι ειναι η φυση και η τοφικη αλυσιδα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα συμφωνήσω. |
|
||||
|
||||
Μιά καλή πρωτοβουλία .... εδώ !!!
|
|||
|
|||
Μπράβο Νίκο και δεν είναι η μόνη. Το κράτος επιδοτεί και τους ΟΤΑ για την περίθαλψη των αδέσποτων αλλά ως συνήθως τα λεφτά πάνε αλλού
|
|
|||
|
|||
ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΟΥ
1. Κάθε στιγμή που με αφήνεις μόνο (ακόμη και για λίγο) είναι δύσκολη για μένα. Σε παρακαλώ να το σκεφτείς αυτό πριν με υιοθετήσεις. 2. Μη με παραμελείς και μη με τιμωρείς πολύ σκληρά. Εσύ έχεις τη δουλειά σου, τα χόμπι σου, τους φίλους σου - εγώ έχω μόνο εσένα. 3. Σε παρακαλώ να μου δίνεις αρκετό χρόνο για να καταλάβω τι περιμένεις από μένα. 4. Πριν με χτυπήσεις πάνω στο θυμό σου, παρακαλώ θυμήσου πως θα μου ήταν εύκολο να σου δαγκώσω το χέρι - αλλά ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. 5. Σε παρακαλώ να μου μιλάς συχνά, γιατί ακόμη και αν δεν καταλαβαίνω πάντα τι μου λες, γνωρίζω τη φωνή σου και τις αποχρώσεις της πολύ καλά. 6. Σε παρακαλώ να με αφήνεις που και που να τρέχω στην εξοχή - είναι καλό και για σένα. 7. Σε παρακαλώ να είσαι γενναιόδωρος με το φαγητό μου. Έχει καλύτερη γεύση όταν μου το προσφέρεις εσύ και είμαι πρόθυμος να δουλέψω σκληρά γι' αυτό. 8. Εσύ και κανείς άλλος είσαι το αφεντικό μου. Σε παρακαλώ μη με αναγκάζεις να υπακούω σε ξένους ή να τους αποδεικνύω την εξυπνάδα μου - και μη με ταπεινώνεις μπροστά τους. 9. Σε παρακαλώ να θυμάσαι πως με τον καιρό εξελίσσομαι σε μία μοναδική προσωπικότητα με τα δικά της χαρακτηριστικά, ελαττώματα και συναισθήματα. Σε παρακαλώ να δεχτείς πως είναι τόσο σημαντικά για μένα, όσο και τα δικά σου για σένα. 10. Σε παρακαλώ να με φροντίζεις όταν αρρωσταίνω και όταν γεράσω - γιατί και εσύ μια μέρα θα γεράσεις Πηγή:www.dogforum.gr |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
:sm5::sm5::sm5::sm5::sm5: |
|
|||
|
|||
Ποιά είναι τα ζώα, απαντήστε μου, τι τους έφταιξαν;
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=79361&cid=17 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο τελευταίο ταξίδι μου ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ θα ήθελα να είσαι δίπλα μου να μου χαιδεύεις το κεφάλι μου και να μου μιλάς. Τόσα χρόνα δίπλα σου είμαι εσύ γιατί να μην είσαι δίπλα μου στο μεγάλο μου ταξίδι. Να είναι η τελευταία εικόνα μου, η εικόνα η δική σου. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φυλακή επειδή σκότωσε τρεις γίδες | georgekostas | Επικαιρότητα | 2 | 22-10-2009 23:44 |
Εξαφανίστε τις πόρτες του αυτοκινήτου σας. | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 9 | 11-08-2009 11:41 |
Προλάβετε τις 8 παθήσεις του καύσωνα | Alext | Υγεία | 3 | 19-07-2009 05:28 |
Μια απ' τις καλύτερες απάτες του E-Banking !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 09-03-2009 22:11 |