|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ΔΕΗ προβλέπει νέα έκρηξη των απλήρωτων λογαριασμών
Απόσπασμα:
Κι αν τα περιστατικα το '90 ηταν ενας αριθμος ο οποιος σημερα αυξηθηκε σημασια εχει το ποσο αυξηθηκε σε απολυτους αριθμους κι οχι σε ποσοστο. Η λεξη ''πολλαπλασιαστηκαν'' δεν εχει καμια σημασια, παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν ζητιανοι, σκουπιδοψαχτες και ανθρωποι που περιμενουν να κλεισει μια λαικη για να πανε να μαζεψουν οτι εχει απομεινει.......και την 10ετια του '90. Επισης βαλε στο μυαλο σου σε τι εθνικοτητες ''πολλαπλασιαστηκαν'' ολοι οι παραπανω. Διοτι τα στατιστικα στοιχεια μιλανε για αλλοδαπους κι οχι για ελληνες. Και τελος θα σου υπενθυμισω τους ζαπλουτους ζητιανους που ερχονται στην επιφανεια συχνα πυκνα και τους οποιους βλεπεις να ζητιανευουν στους δρομους της Αθηνας λυποντας τους και περικλειοντας τους στον παραπανω πολλαπλασιασμο.......... Θα μου πεις και ποσοι ειναι αυτοι? αν ξεραμε δεν θα καναμε αυτην την συζητηση. Last edited by GeorgeP; 08-05-2013 at 10:54. |
|
|||
|
|||
Δυο τινά, ή δεν κατάλαβα τις λες ή ζούμε σε διαφορετική χώρα και δεν βλέπεις αυτά που βλέπω εγώ.
Τες πα το κουράσαμε πολύ, αν πιστεύεις ότι δεν έχουν αυξηθεί οι αναξιοπαθούντες σε απόλυτους αριθμούς.... τι να πω. Αυτά από μένα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οπως καταλαβαινεις εγω δεν μιλαω βασιζομενος σε αυτα που μου λενε οι αλλοι ¨η ακουω/βλεπω/διαβαζω απο τους δημοσιογραφους καθε αποχρωσης. Εγω παντα μιλω με στοιχεια, επισημα στοιχεια τα οποια δεν αμφισβητουνται απο κανεναν παρα μονον απο αυτους που θελουν να βλεπουν/ακουν/διαβαζουν οτι ειναι εχαριστο γιαυτους. Τα στοιχεια λοιπον της ΕΛΣΤΑΤ τα οποια ακολουθει ολη η Ευρωπη λενε λοιπον οτι:
Ολα αυτα και πολλα αλλα μπορεις να τα δεις εδω ειναι ενδιαφεροντα. Οταν τελειωσεις, αν εχεις την υπομονη που απαιτειται, θα δεις οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο μαυρα οσο μας τα παρουσιαζουν. Αν ηταν τοσο μαυρα τοτε τα ταξι δεν θα δουλευαν καθολου, τα νυκτερινα κεντρα θα κτυπαγαν μυιγες ακομα και τα Παρ/Σαββατα αλλα και το Πασχα δεν θα εγκατελειπαν την Αθηνα 640,000 αυτοκινητα απο τις δυο Ε.Ο. και 85000 ταξιδιωτες δια θαλασσης.......... Το ιδιο σε ενημερωνω οτι εγινε και την Καθαρα Δευτερα.........μικρο διαστημα για τοσους αναξιοπαθουντες και πεινωντες δεν νομιζεις? |
|
|