|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βρέθηκαν χρηματοδότες για το Ελληνικό χρέος
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Eγω στην απαντηση του φιλου Πασχαλη αλλο καταλαβα!!Αν κανω λαθος ζητω συγγνωμη! Τωρα για την αποψη του οτι οι καπνιστες υπερισχισαν του νομου...Τι να πω!!Ελλαδισταν!! Στα υπολοιπα περι ποινων θα συμφωνησω βεβαιως μαζι σου!! |
|
|||
|
|||
Βρέθηκαν χρηματοδότες για το Ελληνικό χρέος
Απόσπασμα:
Αυτο με τις εφημεριδες που το θυμηθηκες;;;; Ακομα θυμαμαι την εκπληξη απο την ανεση που ενοιωσα οταν πρωτοβαλα κρανος στην εθνικη οδο.... Καπου στο 1990..... Ξαφνικα δε υπηρχε θορυβος, οδηγουσα με τα ματια ανοιχτα στα 140, δε φοβομουνα μυγακια και λοιπα μ@#####@.... Μ´ αρεσε και το καθιερωσα Last edited by forester; 12-10-2013 at 23:45. |
|
|||
|
|||
Εγώ φιλαράκια είμαι όψιμος αναβάτης, δίπλωμα και πρώτη μηχανή στα 35 μου. Από την πρώτη στιγμή κράνος.
Στο αυτοκίνητο που οδηγώ από τα 18 μου δεν έχω κάνει χιλιόμετρο χωρίς τη ζώνη μου. Ισως να έχει να κάνει και με το γεγονός ότι στο πρώτο αμάξι των γονιών μου, ένα citroen gs ( τώρα που το σκέφτομαι από τότε με "κυνηγούν" ) του 1976 υπήρχαν ζώνες κι οι γονείς μου φορούσαν πάντα. Από 7 χρονών παιδάκι είχα αυτή την εικόνα....μάλλον παίζει κι αυτό το ρόλο του.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχει και μια ευαισθησια στα μικρα παιδια και μπουκοταρει, αν θες, οσους επιχειρηματιες εκθετουν μικρα παιδια στον καπνο. Που το κακο; |
|
|||
|
|||
Και ζώνη φοράω από "μωρό" και κράνος μου είχε πάρει ο μπαμπάς μου από τα 14 μου περίπου όπου ήμουν νόμιμη συνεπιβατης και ποτέ δεν κάπνιζα μετά τον νόμο...είναι αυτό το "Μην κάνεις ότι δε θες να σου κάνουν"!
Οι έλεγχοι είτε έτσι είτε αλλιώς αν είναι να σώσουν έστω κ μια ζωή ας την σώσουν!!! Ειδικά ότι αφορά αλκοτεστ,κόκκινα,στοπ κλπ μακάρι το πρόστιμο να πήγαινε και 10000 ευρώ! Να βάλουνε μυαλό,άμα πιούμε να πάρουμε ταξί κ αν βιαζόμαστε να βρεθει κάτι να μας κολωσει στο φανάρι!Γιατί αυτό το "δε συμβαίνει σε εμένα,οι άλλοι τα παθαίνουν" μας έχει γίνει βίωμα! Όσο για τα έσοδα,είπαμε, κάθε φορά που κάποιος δήμος έχει ανάγκες,ζητά "έσοδα" από τους διευθυντές....... sent from the deep ocean..... now Free |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι πας και θυμάσαι, μαρτυράς και την ηλικία!!!!!! Και τώρα πάρτε καλαμπόκι. Στροφή στο θέμα... ΠΟΙΑ εφημερίδα βάζατε στο στήθος σας και ΓΙΑΤΙ;;;;;;;; |
|
|||
|
|||
Την ΑΚΡΟΠΟΛΗ γιατι αυτη διαβαζα!
|
|
|||
|
|||
ΠΑΝΤΑ Κυριακατικη γιατι ειχε ενθετα κ εκοβε περισσοτερο κρυο!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|