|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΟΤΕ και εναλλακτικοί πάροχοι σταθερής τηλεφωνίας....
και εγώ κόνεξ έχω και είμαι καλά...
|
|
|||
|
|||
Είχα για (4) συναπτά έτη forthnet double play με φουλ και σταθερή ταχύτητα....και λογαριασμό πάντα 45 € / μήνα, μέχρι που ένα πρωϊνό με ενημέρωσαν στο κινητό ότι το προηγούμενο βράδυ είχαν γίνει κλήσεις από το σταθερό σε προορισμούς 090....& αστρολογικές προβλέψεις......με χρέωση ~600 €.
Για να μην πολυλογώ και σας κουράζω...άρχισε μια ατέρμονη πρσπάθεια για επίλυση του "λάθους"....και αφού δεν βγήκε τίποτα από επιστολές - παράπονα, κοινοποιήσεις στην ΕΕΤΤ πλήρωσα το λογαριασμό με τις υγείες μου... και επέστρεψα στον πάλαι ποτέ κρατικό ΟΤΕ με conn-x.... Τα σχόλια δικά σας.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο ΟΤΕ δυστηχως η ευτηχως δεν θα δωσει προτεραιοτητα στις βλαβες συνδρομητων αλλων εταιριων,αλλα στους πελατες του..Με αποτελεσμα η βλαβη σας να αργησει αρκετα να αποκατασταθει...Με αποτελεσμα κ μεινετε κ χωρις τηλ κ χωρις ιντερνετ κ να σας εχουνε σπασει κ το νευρικο σας συστημα με το να ειστε στο περιμενε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Στο σπίτι μπορώ να το ρισκάρω, το τηλέφωνο δεν το πολυχρησιμοποιώ και το Ιντερνετ στην χειρότερη θα το καλύψουμε με ένα στικάκι.
Τα 46 ευρώ έναντι των 24 είναι ένα καλό κίνητρο. Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί πρέπει να πληρώνει κανείς το πάγιο στον ΟΤΕ, τι ακριβώς πληρώνουμε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παντως ειτε καταλαβαινουμε ειτε οχι....ο ιδιος λογος θα ειναι!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και στη ΔΕΗ τώρα τελευταία πληρώνουμε και το Μυτιληναίο..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
εναλλακτική χρήση μοτοσυκλέτας, μετά την οικονομική κρίση | Nondas | Χιούμορ | 10 | 08-11-2011 18:29 |
ευρωπαικη οικονομικη ενωση | γιαγια αρκουδα | Επικαιρότητα | 7 | 22-11-2010 18:04 |
Πυρκαγιά στον Ευαγγελισμό, στην εντατική ψυχικά ασθενής | gsmaniac | Υγεία | 5 | 09-09-2010 11:20 |
Πωλείται αυθεντική BMW μεταλλική ποδιά για F800GS - F650 GS twin | nos7nos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 11-05-2010 16:05 |
Στενωτική τενοντοελυτρίτιδα De Quervain | Chris Pavlou | Υγεία | 2 | 08-12-2009 17:15 |