|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θεσσαλονίκη για καφέ ?????
Φέεετααα . . .
Ιδρώσαμε να βγάλουμε ημερομηνία, μη μας πιέζεις για το μέρος, θα πάθουμε κανά εγκεφαλικό, γιαβάς - γιαβάς ΥΓ: Αν έχεις κάποιο μέρος να προτείνεις, πολύ ευχαρίστως να το "διαβάσουμε" και αν δεν υπάρχει άλλη πρόταση, την υιοθετούμε. Μας ενδιαφέρει ο χώρος που θα μας φιλοξενήσει να μας κάνει να νοιώθουμε οικεία και όχι να μας "πνίγει". Ας γίνει μια φορά η αρχή και καταλήγουμε σε μαγαζί, να βολιδοσκοπήσουμε και τι αρέσει στον καθένα, έτσι ώστε να βρούμε τη χρυσή τομή και να νοιώθουν όλοι άνετα, αλλά και να τους βολεύει η διαδρομή . . . |
|
|||
|
|||
Παρακαλώ . . . παρακαλώ . . . μόνο Γαλλικά παρακαλώ .
|
|
|||
|
|||
Καλημερα, Πλατεια Ευοσμου ακουγεται ενδιαφερον εχει απλα και νορμαλ τιμες, Μην σας τραβηξω κανεναν Cosmos που ειμαι και Ανατολικος ,εκει και αν δεν εχει απλα....
|
|
|||
|
|||
μεσα και εγω,πλατεια ευοσμου ακουγεται τελεια,μιας και ειμαι διπλα,οσο για την απλα συμφωνω,ωρα;;;;
|
|
|||
|
|||
Καφές στη Σαλλλονίκη 08 / 09 / 2010 .
1. andreas 75 2. jarhead, παρουσία αφεντικού 3. nikos-x, μάλλον Χ 2 4. sakis f650gs 5. Φίλιππος Μαργαρίτης . . . [SIZE="3"][COLOR="Sienna"] Αν δεν υπάρχει κάποια πρόταση από κάποιο άλλο μέλος, να κλειδώσει η πλατεία Ευόσμου και πάμε ολοταχώς για την ώρα . Για ώρα, τώρα που μίκρυνε η 'μέρα, νομίζω κατά της 18:00 - 19:00 . . . είναι καλά; Άιντε κι ένα - ένα μπαίνουν όλα σε σειρά. Αν μαζευτούμε περισσότεροι από 10, θα φέρω κεκάκι ή ραβανί. . . αλλά όχι από τα χεράκια μου |
|
|||
|
|||
18:30 Σολωμοντεια λυση!!!!
|
|
|||
|
|||
...αντε τα γκαρντασια να μαζευονται Λεμεεε!:sm5:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καφές στη Σαλλλονίκη . . . . . . Χαλλλαρά φραπεδιά στη Σαλλλονίκη 08 / 09 / 2010 και ώρα 18:30 πλατεία Εύοσμου. 1. andreas 75 2. jarhead, παρουσία αφεντικού 3. nikos-x, μάλλον Χ 2 4. sakis f650gs 5. Φίλιππος Μαργαρίτης . . . [SIZE="3"][COLOR="Sienna"] ΥΓ: Μέχρι το τέλος θα σας πω και το μαγαζί, αν στο μεταξύ δεν υπάρχει άλλη πρόταση, στο οποίο πιστεύω πως αν "δέσουμε" θα μας παραχωρεί και μέρος για εκδηλώσεις. Last edited by nikos-x; 01-09-2010 at 22:53. |
|
|||
|
|||
séjour accordé ... |
|
|||
|
|||
Εάν δεν δουλεύω, θα έρθω κι εγώ να σας γνωρίσω από κοντά.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum, πίνει καφέ στη Βάρκιζα 14/7/2010 | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 90 | 16-07-2010 17:16 |
Το GS Forum πίνει καφέ στο Κόμο της Ιταλίας 30-6-2010 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 01-07-2010 10:05 |
Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 19:41 |
Τι θα λέγατε για εβδομαδιαία συνάντηση καφέ την Δευτέρα αντι για Τετάρτη; | evanslam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 04-03-2010 16:13 |
Καφεδάκι στην Θεσσαλονίκη(11/01/10) - Η πρώτη συνάντηση για το 2010 !!! | LEADER | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 12 | 10-01-2010 15:43 |