|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θεσσαλονικη-Nordkaap με...vespa
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το 1989....γυρνουσα όλη την Ελλάδα με ένα μη ασφαλές DCV και την νεογέννητη κορακλα μου....πίστεψε με αξέχαστα όμορφες στιγ ες Είναι αστείο να μιλάμε για Ασφαλεια και υπευθυνότητα,όταν οδηγούμε μηχανές και ταξιδέψουμε με 180 χλμ..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εχουν βγει τα παιδικα καθισματακια... εξελιξη και τεχνολογια λεγονται αυτα! και ναι,δεν εξασφαλιζουν την ...αθανασια,αλλα σωζουν ζωες! και μην ακουω περι...φτωχιας,γιατι πρωτον δεν χρειαζεται να δωσει καποιος 20000χιλ για μια μηχανη προκειμενου να πληρει τις βασικες προυποθεσεις για ασφαλεια,και δευτερον αν θεωρεις τις βεσπες φτηνες,κατι εχεις χασει! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
μην τα ισοπεδωνουμε ολα!
|
|
|||
|
|||
Πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που τον φόβο και την ανασφάλεια την προσδιορίζουν αλλιώς.....
Όλα είναι θέμα εμπειρίας και όχι ανευθυνότητας.....εγω έχω περάσει πεντε φορές το ικαριο με 8 μποφωρ ......και οι τριγύρω μου έλεγαν πόσο ανευθυνοσ είμαι,μην γνωρίζοντας απο θάλασσα και κίνδυνο οι ίδιοι.. Η ουσία είναι να ευχαριστιομαστε την ζωή μας με ότι μέσον και να διαθέτουμε και να μην μιζεριαζουμε,σκεφτομενοι τον θάνατο και το κακό... Πάρε τώρα τον #### σου με τον αεροσακο και πάμε να πιούμε καφε στο πάρκο ,με τους άλλους βαρεμενους... |
|
|||
|
|||
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΜΕΣΟ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΚΑΙ ΜΕ VESPA ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΚΤΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΣΑ ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΡΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ????? ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΑΣ ΜΕ 70 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ 160 ΜΑΣΗ ΩΡΙΑΙΑ...................ΤΩΡΑ ΤΗ ΝΑ ΠΕΙΣ????????ΓΙΑ ΦΡΕΝΑ ΓΙΑ ΑΒS ΓΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..........ΑΥΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
|
|
|||
|
|||
Είναι 3-4 τυπάκια εδώ πέρα, που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να τσακώνονται και να σπαμάρουν τα θέματα. Χαλάσατε και το Ντινόπουλο τώρα...
|
|
|||
|
|||
Άμα βρεις και κάποιον που γνώριζε από θάλασσα και σου είπε καλά έκανες, να μου τον δείξεις!!!
|
|
|||
|
|||
Παρακαλώ η Λογοκριτική ΈΝωσις Επτανησίων (Λ.ΕΝ.Ε.)να επέμβει άμεσα, αλλιώς κινδυνεύει να κατηγορηθεί για μεροληψία!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Καφες στη Θεσσαλονικη Τεταρτη 13-7-11 | paschalis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 23 | 14-07-2011 14:01 |
καφε στην Θεσσαλονικη 24/5/10 ωρα 20.00 | AntonisKitoudis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 29-05-2010 10:05 |
καφεδακι στην θεσσαλονικη 9-11 | AntonisKitoudis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 26 | 10-11-2009 11:47 |
«Η Θεσσαλονίκη δεν ήταν Eλληνική» | sotos | Επικαιρότητα | 13 | 02-06-2009 12:18 |