|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλείται F650 GS, Ιούνιος 2004
Απόσπασμα:
Μου είπε ο Κώστας χτες. Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, και όποιος άλλος έχει απορίες, ηλεκτρονικά είμαι διαθέσιμος. Στείλε μου ΡΜ για επιβεβαίωση. Αλλιώς επιστρέφω πρώτα Αθήνα ξημερώματα Πέμπτης 8 Αυγούστου και μετά επιστρέφω οδικώς από Αθήνα Πέμπτη 8 Αυγούστου. Υ.Γ: Η ΤΙΜΗ ΠΕΦΤΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ... 2.300 ευρώ για λίγες τελευταίες μέρες. Τηλέφωνο παιδιά για όσο λείπω μέχρι Τετάρτη 7 Αυγούστου ΜΟΝΟ στο Μάριο: 6937377621. |
|
|||
|
|||
Να συμπληρώσω βέβαια ώστε: 1) να είμαι εναρμονισμενος με την αγγελία μου στο car και 2) να αποφευχθούν τυχών παρεξηγήσεις ότι η βαλίτσα έχει αφαιρεθεί και δεν πωλείται. Η βάση όμως, ναι!
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σας,
τελικά είπε και ο γαμπρός το "ναι" οπότε μόλις σήμερα ολοκληρώθηκε το συνοικέσιο. Το μυστήριο θα ολοκληρωθεί, πρώτα ο Θεός, την Παρασκευή 23 Αυγούστου στο μηχανολογικό της Θέρμης και θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση-καφές στο φράγμα (αν έχει χρόνο η νύφη). Παρακαλούνται, τουλάχιστον οι κουμπάρες (nikos-x και petros1200) να παραβρεθούν στο μυστήριο. Ξανθή μην αγχώνεσαι! Τους κέρασα ήδη σήμερα! Και η φατσούλα: Υ.Γ: Παρακαλώ πολύ να κλείσει η αγγελία πριν αρχίσουν οι γνωστοί-άγνωστοι τα σχόλια... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καταλαβα καλααααααααααα
ΣΥΜΠΕΘΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να' χει ο πεθερός................ Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη................. Κουμπάροι και συμπεθέρια θα τα πούμε με το καλό την Παρασκευή........ |
|
|||
|
|||
πανταξιες οι κουμπαρες!!!!!!!!!!!!!!!!!
να ζηση η νυφη και ο γαμπρος .,., ε ρε γλεντια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Για κανά μήνα θα είναι, μετά θα του βάλω χωμάτινα....
Last edited by frits; 19-08-2013 at 20:52. |
|
|||
|
|||
Δεν το λυπάσαι το 1200αρι??? |
Tags |
f650, πωλείται |
|
|