|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νεοτουρκοι γενιτσαροι και οι Γκιαουρηδες.
Επειδή όποτε συζητείται θέμα μειονότητας και μεταναστών, υπάρχουν κάποιοι που αντιδρούν γι' αυτό προτείνω πλέον να χωρίζουμε τους πολίτες αυτής της χώρας σε αυτούς που αγαπούν την χώρα και σ' αυτούς που δεν την αγαπούν!
Όσοι δεν την αγαπούν... ο πλανήτης μεγάλος είναι, ας πανε στην ευχή του Θεού, Αλλάχ, Γιάχβε, Μας... Είμαστε φιλόξενος λαός, δεν κρατάμε κανέναν όμηρο με το ζόρι στο σπίτι μας! Αυτό λέγετε παρανοϊκή και ψυχωτική αγάπη! |
|
|||
|
|||
Κρίμα...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Παλικάρια άλλο να "κράζω" κάποιον γιατί οδηγεί GS ή varadero και πάντα στα πλαίσια της πλάκας και άλλο να "παίζουμε" με τις ευαισθησίες του καθένα λέγοντας του μάλιστα ότι "μπορεί να φύγει από την Ελλάδα"
Αγαπώ πολύ αυτό το φόρουμ και δε θέλω να το κάνω πεδίο τέτοιας αντιπαράθεσης που δεν πρόκειτε να βγάλει πουθενά.....αλλά μην εκλαμβάνατε την σιωπή ως αδυναμία..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ποια η γνωμη σου για αυτους? Ολισθηρο δρομο μαλλον τραβανε αυτοι. |
|
|||
|
|||
Μάνο διάβασε καλά τι λέει το σχόλιο του συντάκτη και τι συμπεράσματα βγάζεις.
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και εγω οταν το πρωτοειδα το βιντεο βγηκα απο τα ρουχα μου. Θα μπορουσα να το εχω γραψει και εγω αυτο πανω στα νευρα μου,Πανο. Μην παρεξηγουμε το γραπτο καποιου,γιατι ξερεις το πληκτρολογιο δεν ειναι τοσο άμεσο οσο ο προφορικος λογος. Και οι δυο μας ειχαμε διαφωνησει μεσω πληκτρολογιου,αλλα εχθες που σου κατεθεσα την γνωμη μου ενωπιος-ενωπιω,βρηκαμε ενα κοινο παρανομαστη ασχετα αν διαφωνουμε στις λεπτομεριες. Θα ηθελα να σχολιαζαμε μονο την ουσια.Που το πανε αυτοι οι τυποι? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αυτό που κατάλαβα(και συγνώμη που παρεμβαίνω) είναι να φύγουν όχι οι Έλληνες.Να φύγουν όσοι αλλοδαποί δεν αισθάνονται άνετα σε αυτή την ρημάδα την χώρα.Δηλαδή να φανταστούμε την Γερμανία να αλλάζει τους νόμους της,τα ήθη της, τα έθιμά της, για να μηνδυσαρεστήσει τους Τούρκους μετανάστες, η τους Βούλγαρους μετανάστες΄η ακόμα και τους Έλληνες μετανάστες;;;;; Ε όχι-ΕΛΕΟΣ Και όπως είπαν και άλλοι, οι Ιταλοί τους έπνιγαν στον ωκεανό.Ας μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο για να ξεβρωμίσουμε από δαύτους.ΕΛΕΟΣ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το βάρος και οι επιρροές του! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 09-06-2010 00:26 |
Οι πρώην και οι επόμενες Vol2 ... | Lerian | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 6 | 04-05-2010 17:04 |
Μηνύουν το Google οι φωτογράφοι και οι εικονογράφοι στις ΗΠΑ | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 26-04-2010 00:23 |
O Ορφανός και οι φίλοι του | billy_bmw | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 16 | 02-06-2009 10:42 |
Τοτος και οι εξετάσεις | KostasGS | Ανέκδοτα | 4 | 13-01-2009 00:29 |