|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW ??????????????????
οταν λες ''ολα'' τι εννοεις?
|
|
|||
|
|||
οτι μπορει να εχει ενα...varadero!
|
|
|||
|
|||
Καποιοι φιλοι (2) αγορασαν εδω (Μυτιληνη) βαραντερο με 11500 με ABS, 5 χρονια πληρωμενα τελη κυκλοφοριας, εμπρος καγκελα,μπαγκστερ (απο ΜΚ2) και βαλιτσα 52 λιτρων.
|
|
|||
|
|||
Αυτο μπορεσα και το πηρα και γω.Δεν ειναι και λιγα αυτα που γλιτωνει κανεις.
|
|
|||
|
|||
VARADERO τι αλλο... . Ο ιαπωνας ειναι εγγυηση τοσα χιλιομετρα και ουτε ενα προβλημα Παντος οτι και να διαλεξεις με το καλο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW ή VARADERO ??????????????????
Πέρσυ τον Απρίλιο αποφάσισα να αλλάξω το gs650 και να "ανέβω" κατηγορία. Έκανα test ride στο tiger στο 1200 και στο varadero. Όλα (το καθένα για άλλο λόγο) μου άρεσαν πολύ. Καβάλαγα μετά το 650 και νόμιζα οτι έχει χαλάσει. Τελικά κατέληξα στο 1200 διότι ήταν αυτό που με .... έφτιαχνε πιο πολύ. Σε άλλον αρέσουν οι ξανθιές και σε άλλον οι μελαχροινές
Το θέμα είναι οτι παρά τα οσα μου λέγαν φίλοι και γνωστοί ύστερα απο ένα χρόνο και 15500 χιλόμετρα, κάθε πρωί που μπαίνω στο πάρκινγκ χαμογελάω που βλέπω τη "χοντρούλα" μου και σκέφτομαι πόσο σωστή ήταν η επιλογή μου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
χωρίς την απόσυρση πόσο κάνει ;;;;; |
|
|||
|
|||
H Αποσυρση σου εξασφαλιζει τα πληρωμενα για 5 ετη τελη κυκλοφοριας με κερδος 500 περιπου ευρω.
Η τιμη αγορας δεν αλλαζει με την αποσυρση. Για την ακριβεια, το μηχανακι αγοραζεται στο ονομα του κατοχου του οχηματος της αποσυρσης. Κατοπιν μεταβιβαζεται στο ονομα σου. Αν εχω καταλαβει καλα το συστημα, καποιοι αντιπροσωποι εχουν ηδη αγορασμενα "με αποσυρση" νεα μηχανακια που απλα περιμενουν αγοραστη! Εκεινους δεν του κοστιζει τιποτα (ή σχεδον τιποτα) εκτος του σαραβαλου που αποσυρουν και πωλουν ευκολοτερα το νεο μηχανακι λογω των πληρωμενων τελων.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW ή VARADERO ??????????????????
Με απόσυρση κερδίζεις και τα τέλη ταξινόμησης (π.χ. 1000 με 1200 εύρο για GS). Προφανώς εάν το αποσυρόμενο μηχανάκι δεν είναι του αγοραστή ,το κέρδος του καταστήματος (πωλητή) αυξάνεται…
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, e-rockit, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 12:06 |
Honda Varadero 2009 | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 49 | 06-05-2009 14:01 |
Αναγνώριση Χρονολογίας Varadero | Vakalos | Άλλες εταιρίες | 3 | 03-01-2009 18:30 |