|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από που "βγαίνει" το nickname σας
Απόσπασμα:
το θυμάμαι και εγώ!!!! |
|
|||
|
|||
ονομα κ επιθετο κομμενα
για να σε θυμουνται!!!!!!λεμε τωρα |
|
|||
|
|||
Εμένα μου το κόλλησαν στο Γυμνάσιο, επειδή έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Γερμανία, αν και το σωστό είναι Fritz.
|
|
|||
|
|||
Το δικο μου nick-name μου το κολλησε ο κολλητοs μου,ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΤΗΣ,ο οποιοs δυστυχωs δεν υπαρχει πια. ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΤΑΛΑΣ-BATALAS--BATALOS
|
|
|||
|
|||
ΜΑΡΚ: Από τα 4 πρώτα γράμματα στο επίθετο μου,αλλα επειδή και πολλοί φίλοι ιδιαίτερα τα προηγούμενα χρόνια με φωνάζαν έτσι για συντομία....
|
|
|||
|
|||
Πολυ απλα... λογο κινητηρα !!!!
|
|
|||
|
|||
και εγω το θυμάμαι !!!
Ασε ... και οί 3 πουρά είμαστε,μας βλέπω με τρικυκλο σέ λίγο... Πήγα κόντρα μέ ένα πιτσιρικά ,ηταν δεν ήταν 20 χρονων,εγώ με το GS1100 και αυτός με ένα ΚΤΜ 950 φαναρι και φυσικα έχασα Ο πιτσιρικάς με το νεαρό της ηλικίας γυρναει στο επόμενο και μου λέει με αηδία "που πας ρε φίλε με τή μπετονιέρα...." Ευτυχώς που μόλις είχα γυρίσει από τό NORDCAPP και ήμουν περήφανος και για μένα και για 160000 χλμ της ,αλλιώς θα ειχα ξαπλώσει να με πατήσουν τα τρόλει... Ασε που 4 χρόνια αργότερα ένας λόγος πού πήρα τό ADV ήταν μήπως ξαναπετύχω το KTM |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πρώτη μέρα στο λύκειο στην Αμερική, στην τάξη Αγγλικών ο καθηγητής προσπαθεί να προφέρει το Ευάγγελος Βουδούρης (Evangelos Boudouris).
Αφού το σκοτώνει το όνομα 2-3 φορές, γυρνάει και μου λέει θα σε φωνάζω evan (evangelos), είναι ΟΚ ? εγώ 3η μέρα στην Αμερική χωρίς να ξέρω Αγγλικά σιγά μην του έλεγα όχι. Και έτσι από τότε όλοι με φωνάζανε evan, το b από το boudouris evanb |
|
|||
|
|||
saitman(saitakis minas).με φωναζαν στο μπασκετ οταν διναμε παρατσουκλια μεταξυ μας.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |