|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ – εκκενώθηκε το ραδιομέγ
Απόσπασμα:
Γιάννη απόλυτα σεβαστή η άποψή και με βρίσκει και σύμφωνο ως ένα σημείο. Και το λέω αυτό γιατί τα πολιτικά κατέχουν τα πρωτεία. Απόσπασμα:
Κακός ασχολήθηκα γιατί σας έδωσα και αξία. Συνέχισε το καλό έργο της ενημέρωσης Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!!!!! (Υ.Γ θα ήθελα να μου απαντήσεις μόνο και μόνο για να μην χαλάσεις την σειρά σου και νομίζουμε πως άλλαξες,αλλά να ξέρεις ότι ήδη εσύ και τα πολιτικά σου συνδεθήκατε) Ένα μεγάλο συγγνώμη από τους υπόλοιπους συμφορουμιτες Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δυστιχως αυτου του ιδους θεματα με εκαναν να μπαινω ολο και λιγοτερο στο forum απομακρυνοντας με απο αυτο ολο και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ,βεβαια σε μερικους ισως στους περισσοτερους ,,ξερω τους καηκε η ριγανη ΑΛΛΑ με στενοχωρει για τα αδερφακια που εκανα εδω μεσα οτι θα τα εχω κοντα μου ολο και ΛΙΓΟΤΕΡΟ μιας και τα θεματα δεν μου ειναι ευχαριστα |
|
|||
|
|||
Ελα ρε Γιάννη, .......Μην το γενικεύουμε!
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 08-11-2013 at 18:15. Λόγος: Edit !!! |
|
|||
|
|||
Ελα ρε Γιάννη, δεν έχετε κουραστεί με την καραμέλα; Οποιος δεν μπαίνει έχει τους λόγους του και σίγουρα δεν είναι η εικόνα των πολιτικών συζητήσεων.
Τα θέματα δημιουργούνται πάντα επί προσωπικού. Μην το γενικεύουμε! |
|
||||
|
||||
Κύριοι, μην μας αναγκάζετε να κάνουμε τον χωροφύλακα ...
Στο μέλλον, όταν τα πράγματα "ξεφεύγουν" το θέμα θα κλειδώνεται ...
|
|||
|
|||
Ε ρε λυσσα ......................
........................................................... ...................................................................... Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 08-11-2013 at 18:16. Λόγος: Edit !!! |
|
|||
|
|||
Ε ρε λυσσα με τα πολιτικα θεματα....
Σε μια τοσο κρισιμη εποχη που ζουμε,τι θελετε ρε σεις να συζηταμε? ΜΟΝΟ για τις αναρτησεις? ΜΟΝΟ για τα νεα μοντελα? ΜΟΝΟ για τις εκδρομες? Εφοσων μετα απο ΟΛΟΚΛΗΡΗ συζητηση που εγινε προ λιγου καιρου,τα πολιτικα θεματα ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΑΝ,δεν μπορω ειλικρινα να καταλαβω τι ζορι τραβατε... Υ.Γ.Ρε σεις η NOVA εχει τσοντοκαναλα κ οποτε ζαπαρω εκει καταληγω,ακου να δεις...Αφου χαλιεσαι γιατι δεν παρακολουθεις ΑΠΛΑ αλλο καναλι? |
|
|||
|
|||
Εφόσον σε μερικούς η δημόσια .....................................
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 08-11-2013 at 18:16. Λόγος: Edit !!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
||||
|
||||
Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο θέμα,
μπορούν μόνο παραθέτοντας τη γνώμη τους (επί του θέματος) και ΟΧΙ επί προσωπικού ...
|