|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρωτομαγιά 2010 στην Λέρο .....
Απόσπασμα:
ευθυμησαμε παλι! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
To τελευταίο σου post, δεν χρειαζόταν καθόλου ..... Για μένα που σε ξέρω προσωπικά, δεν ετέθη θέμα .... Αλλά ομολογώ, πως η αρχική σου τοποθέτηση, ήταν "κάπως" (για αυτούς που δεν σε γνωρίζουν προσωπικά) και δεν μπορούν να ξέρουν τον "Γιώργο GeorgeP", ούτε το πώς σκέφτεται .... Έχουμε πει κ σ' άλλο thread, ότι ο γραπτός λόγος, δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση, ν' αποδώσει σωστά, αυτά που θα λέγαμε σε μια κατ' ιδίαν κουβέντα .... (Γι' αυτό τα καμιά φορά βοηθάνε στο να εξωτερικεύσουμε την σκέψη μας !!!) Εκτός κι αν είσαι συγγραφέας κ έχεις απεριόριστο χρόνο κ χώρο για να εκθέσεις τις σκέψεις κ τα συναισθήματά σου .... Και για να έρθω στο θέμα της εκδρομής, ίσως ήταν δικό μου το λάθος, που καθυστέρησα να βάλω την εκδρομή στο πρόγραμμα, ενώ το έγραψα απ' την αρχή του θέματος ... Λοιπόν η εκδρομή θα μπει στο πρόγραμμα σύντομα με χρόνο αυτόν που με "αγάπη" πρότεινε ο Γιάννης (Lerian) Πλησιάζοντας ο καιρός, ίσως τροποποιηθεί η ημερομηνία (που δεν το νομίζω), αλλά προσωρινά, προχωράμε για Πρωτομαγιά 2010 ..... Θα πρότεινα - αν κ είναι νωρίς - για την παράταση της ημέρας επιστροφής, για όσους θέλουν κ μπορούν (αν μας θέλει ο Γιάννης στο νησί του 2-3 μέρες παραπάνω)
|
|||
|
|||
Να το ξαναπώ;
Μέσαααααα!!!!!! |
|
|||
|
|||
Πιστεύω τώρα να μπήκαμε στον ίσιο δρόμο...
Όσον αφορά το πρόγραμμα της εκδρομής εννοείται οτι θα γίνει κατά το δωκούν, θέλετε να έρθετε πρίν 2 μέρες, θελετε να καθίσετε παραπάνω από το ΣΚ πολύ ευχαρίστως... εσείς αποφασίζετε κι εμείς είμαστε εδώ να το οργανώσουμε μιας και πλέον έχω και τη βοήθεια του Παναγιώτη (bald-T) και των παιδιών από τον τοπικό μοτοσυκλετιστικό όμιλο και ελπίζουμε να σας δούμε όλους και να περάσουμε όσο πιο καλά γίνεται! Να δώσω ακόμα ένα ενδεχόμενο το οποίο δεν έθεσα για να μην μπερδέψω τα πράγματα αλλά να το πώ. Προς το τέλος Μαΐου γίνεται στη Λέρο η 2η Αγωνιστικήη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Φουσκωτών Σκαφών το οποίο μαζεύει κόσμο από όλη την Ελλάδα και κατα γενική ομολογία είναι από τους καλύτερους αγώνες του εν λόγω πρωταθλήματος. Κι έτσι και ο καιρός θα είναι καλύτερος και θα υπάρχει και κάτι διαφορετικό να γίνει...Όλα αυτά μια ακόμα ιδέα έτσι ... Αλλά όπως είπα εξ' αρχής εσείς αποφασίζετε! |
|
|||
|
|||
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!!! (ΔΙΠΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ)
|
|
|||
|
|||
με ποια απ τις δυο?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μέσα !!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Α ρε κουμπαρε τι στιγμες εχουμε ζησει στη Λερο(DANAOS).Ωραια προταση,εμενα το νησι μ αρεσει πολυ κ αν μπορουσα θα ξαναρχομουν Gazi για να το πω στον Αντων που θες να λειπεις πρωτομαγια...... |
|
|||
|
|||
Απ' ότι βλέπω είναι καιρός για μια πρώτη λίστα συμμετεχόντων, αν κάνω κάποιο λάθος με τις συμμετοχες παρακαλώ διορθώστε με.
1) Arkas μονός 2) GSManiac μονός 3) Ntinopoulos μονός 4) Gazi διπλός 5) Arisxios μονός 6) ;;;;; Last edited by Lerian; 21-12-2009 at 16:03. |
Tags |
gsforum, λέρος, πρωτομαγιά, εκδρομή, lerian |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι U2 στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2010 | skippybi | Πολιτισμός | 5 | 18-05-2010 12:15 |
Πρωτομαγιά στην ΠΥΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ | Dionisis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 52 | 12-04-2010 21:51 |
Ταξίδι στην Ρουμανία το καλοκαίρι του 2010 | TALON | Ταξίδια στο εξωτερικό | 5 | 07-12-2009 20:48 |
Για μπανάκι στη Λέρο... | Lerian | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 45 | 22-11-2009 21:14 |
Για το 2010 μετατίθεται η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα. | Arkas | Αυτοκίνητο | 5 | 04-04-2009 23:06 |