|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μνημόσυνο του Βασίλη (ekatontarxos) στην Μεσσηνία, την Κυριακή 11-7-10.
Φιλαράκια, όποιος το αποφασίσει τελευταία στιγμή, το τηλέφωνό μου είναι: 6944 523252. Προσωπικά, θα ξεκινήσω αύριο Σάββατο πρωί, θα συναντηθώ εκεί το μεσημέρι με τους "μανιακούς" (gsmaniac), με τον Στάθη (Tarkas) και την γυναίκα του, αύριο το απόγευμα και την Κυριακή στο μνημόσυνο με τους Βασίλη (skippybi), Λάμπρο (katsanakis), Γιάννη (GDS) και όποιον άλλο το αποφασίσει τελευταία στιγμή! .
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Μνημόσυνο του Βασίλη (ekatontarxos) στην Μεσσηνία, την Κυριακή 11-7-10.
Πριν λίγο, είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα του Βασίλη.
Ο άνθρωπος, είναι συντετριμμένος - όπως κ ήταν αναμενόμενο .... Αυτό που μου είπε - και επέμεινε - ήταν ότι, μετά το μνημόσυνο, θα ακολουθήσει φαγητό στον Μελιγαλά, όπου είμαστε ΟΛΟΙ μας προσκεκλημένοι ....
|
|||
|
|||
Φιλαράκια, ξεκινάω...
Νεότερη ανταπόκριση από Κυπαρισσία! |
|
|||
|
|||
Καλο ταξιδι παιδια.Δυστυχος θα ειμαι εκτος αθηνων...τα συλλυπητηρια μου στην οικογενεια του.
|
|
|||
|
|||
καλα να πατε αναψτε και ενα κερακι για ολους εμας που ειμαστε μακρυα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά να περάσετε και να μεταφέρετε τη θλίψη μας στην οικογένειά του. |
|
|||
|
|||
Αδέρφια,
μόλις γυρίσαμε από το μνημόσυνο του Βασίλη. Ό,τι και να πει κανείς, είναι λίγο... Ας είναι καλά "εκεί επάνω" και να μας προστατεύει καθημερινά στους δρόμους μας. Η οικογένεια του Βασίλη, γονείς και δύο αδελφές, μου ζήτησαν να σας μεταφέρω τις βαθιές ευχαριστίες τους για το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση που τους δείξαμε... . |
|
|||
|
|||
Ο Θεός να τον αναπαύσει και γαληνέψει τον πόνο των οικείων του.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
επισκεψη στην τελευταια κατοικια του βασιλη,μετα το μνημοσυνο,στο κοιμητηριο της βαλυρας..... το πενθος και ο πονος της οικογενειας απεριγραπτα,αλλα και η αξιοπρεπεια τους αξιοθαυμαστη.... να εισαι καλα εκει που εισαι βασιλη και κουραγιο στους γονεις και στις αδερφες σου.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"ΒΙΒΛΙΟ" συλλυπητηρίων για τον Βασίλη (ekatontarxos) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 378 | 27-04-2013 21:15 |
Εξόρμηση στην Πάρνηθα την Κυριακή 7/2/09! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 03-02-2010 16:56 |
Καφεδάκι την Κυριακή 21-6 στην Μαρίνα Φλοίσβου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 6 | 22-06-2009 14:26 |
Καφές στην Βουλιαγμένη την Κυριακή 18/1 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 21-01-2009 01:20 |