|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ημέρα Αγάπης του GS Forum No 2
Θέλω και εγώ να βοηθήσω αν δεν είναι καθημερινή θα προσπαθήσω να έρθω μιας και είμαι από βόλο … αν γνωρίζει κάποιος ας μας ενημερώσει για πότε είναι και τι πράγματα χιάζονται ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
Υπομονη,θα αναρτηθει λιστα για τα πραγματα και θα ανακοινωθει και ημερομηνια.Με το καλο να ρθεις.
|
|
|||
|
|||
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ FORUM, ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ...!!!!! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΨΥΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ GS-FOROUMITES...!!!! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ.... Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ.. |
|
|||
|
|||
...περιμένουμε την λίστα!!..μπράβο παιδιά!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.
|
|
|||
|
|||
Σας ποστάρω το παρακάτω, ώστε
*Να θυμηθούν οι παλιότεροι τι έγινε πέρισυ..... *Και να μάθουν οι καινούργοι..... ΓΙΑΤΙ GS-FORUM.... Παιδιά, σας ευχαριστούμε πολύ για την περσινή σας κοινωνική προσφορά, και εύχομαι εφέτος ακόμη καλύτερα να τα καταφέρουμε.... Με πιο πολλές προσφορές και πιο πολύ ΑΓΑΠΗ σε αυτά τα παιδιά... ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΙΩΘΩ ΥΠEΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ TOY GS-FORUM... :sm5::sm5::sm5::sm5::sm5: |
|
||||
|
||||
Γιαααααα ..... να ετοιμαζόμαστεεεεε ....
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
.....ΑΝΤΕ & ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ....ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! |
|
|||
|
|||
Mέσαααα.....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum οργανώνει Ημέρα Αγάπης! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 266 | 20-11-2010 13:37 |
31 MAIOY - Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 5 | 31-05-2010 16:35 |
Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS !!!!!!!!!!! | riko46 | Υγεία | 6 | 01-12-2009 18:10 |
14 Φεβρουαρίου: Ημέρα του αγίου …ιού! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 22-02-2009 14:13 |