|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ C600SPORT & C650GT
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Kαλημερα σας!Φιλε μου εσυ εγραψες οτι εκανες 65 χιλ την ημερα στην πολη,τωρα μας τα εκανες 1300 χιλ την ημερα,αν πραγματικα τα κανεις μπραβο σου,ομως σημασια εχει πως τα κανεις!!!αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα πεισεις ολους αυτους αλλα κ εμενα για τις αποψεις σου.Το αγανακτισμενος που το ειδες?Ημουν επαγγελματιας μοτ/της για 15 χρονια κ τωρα ερασιτεχνης.......Κλεινω το θεμα γιατι εχει ξεφυγει απο το στοχο του.Τα μυαλα ειναι σαν τα αλεξιπτωτα για να δουλεψουν πρεπει να ειναι ΑΝΟΙΧΤΑ κ ξανα καλημερα σας!
|
|
|||
|
|||
Mazi milame alla xoria katalabainomaste... Eipa oti kano 65km thn hmera Kai apantiseis oti den einai oute to 1/20 auton pou kaneis esu: 65 x 20 = 1300...
Anyway, epidi giname kourastikoi... Kales boltes me asfaleia file mou |
|
|||
|
|||
Aντευχομεθα καλα χιλ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οποιος το παρει να μας το πει πραγματικα θελω να γελασω πολυ.... |
|
|||
|
|||
ειδικα τωρα που η honda εχει το integra το scooter με 9400 ευρω με abs και dct,
και το "on-off" το nc700x με abs και dct (αυτοματο) στα 8560 ευρω Last edited by J-P-HELLAS; 27-03-2012 at 20:58. |
|
|||
|
|||
Ο ανταγωνισμός είναι εδώ :
http://scooternet.gr/?p=10743 Yamaha T-Max 500 2012 – Ανακοινώθηκε η τιμή του | Τελευταία Nέα http://scooternet.gr/?p=12346 Οι τιμές παίζουν στην οροφή της κατηγορίας, φυσιολογικά για BMW. Δεν νομίζω να είναι για γέλια ιδιοκτήτης GSadv επειδή υπάρχει stelvio και varadero… Δεν νομίζω να είναι κάνεις κορόιδο και για γέλια επειδή του αρέσει ένα όχημα και διαθέτει τα χρήματα να το αγοράσει … Last edited by TEOSS; 27-03-2012 at 22:43. |
|
|||
|
|||
Πριν κρινεις και αποκαλεις ετσι μελλοντικους αγοραστες για πηγαινε και δες ποσο εχουν στην κατηγορια αυτη τα scooter, μονο ευχομαι μην τυχεις με κανενα τετοιο στο δρομο και σε μαζεψει σε καμια στροφη!! Εκει να δεις εγω γελια που θα κανω!!
Last edited by jmar; 27-03-2012 at 22:58. |
|
|||
|
|||
Αντώνη πραγματικά σε βλέπω πολύ ενημερωμένο φίλε μου…
Το Honda Integra που αναφέρεις τυχαίνει να το έχεις οδηγήσει; Αποθηκευτικούς χώρους έχει; Πόσα δισκόφρενα είπαμε; Άλογα; Ο Μάνος που έχει οδηγήσει και το BMW και το Yamaha ισχυρίζεται ότι είναι μακράν το καλύτερο στη κατηγορία… Όλοι οι πελάτες T-Max είναι και αυτοί για γέλια; Μήπως τελικά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρι;… Απ’ ότι είδα στο προφίλ σου έχεις ένα F 650 GS του ποτέ… μήπως και όλοι οι υπόλοιποι που πήραμε 1200 είμαστε για γέλια και εμείς;; Μήπως μαλ@κας καταναλωτής είναι τελικά αυτός που έχει / θέλει να ξοδευτεί; Προσωπικά μόλις αγόρασα την καινούργια Samsung 8000 (περίπου 3.000€ όσο κάνει η μηχανή σου δηλαδή) για να βλέπω WSBK με το γιο μου… είμαστε όλοι μαλ@κες σε αυτή την οικογένεια βλέπεις… Μήπως τελικά ο πιο μαλ@κας είναι αυτός που κράζει τους πάντες διότι μυρίζει παντού ##### ενώ έχει χεστεί ο ίδιος; |
|
|||
|
|||
Αντώνη πραγματικά σε βλέπω πολύ ενημερωμένο φίλε μου…
(JP Hellas: Το Honda Integra που αναφέρεις τυχαίνει να το έχεις οδηγήσει; Αποθηκευτικούς χώρους έχει; Πόσα δισκόφρενα είπαμε; Άλογα Ο Μάνος που έχει οδηγήσει και το BMW και το Yamaha ισχυρίζεται ότι είναι μακράν το καλύτερο στη κατηγορία… Όλοι οι πελάτες T-Max είναι και αυτοί για γέλια; Μήπως τελικά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρι;… Απ’ ότι είδα στο προφίλ σου έχεις ένα F 650 GS του ποτέ… μήπως και όλοι οι υπόλοιποι που πήραμε 1200 είμαστε για γέλια και εμείς;; Μήπως μαλ@κας καταναλωτής είναι τελικά αυτός που έχει / θέλει να ξοδευτεί; Προσωπικά μόλις αγόρασα την καινούργια Samsung 8000 (περίπου 3.000€ όσο κάνει η μηχανή σου δηλαδή) για να βλέπω WSBK με το γιο μου… είμαστε όλοι μαλ@κες σε αυτή την οικογένεια βλέπεις… Μήπως τελικά ο πιο μαλ@κας είναι αυτός που κράζει τους πάντες διότι μυρίζει παντού ##### ενώ έχει χεστεί ο ίδιος; [/QUOTE] |
|
|