|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: τζακι καλοριφερ!!ειναι αποδοτικο??
Απόσπασμα:
Το νερό το στέλνει και ανακυκλώνεται στον λέβητα ή σε μπόϊλερ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν ποσταριστηκε για να κριτικάρουμε την κατασκευη ομως......... ποσταριστηκε για το ποσο αποδοτική ειναι σαν κατασκευη.....
|
|
|||
|
|||
Όσο και να είναι αποδοτική, αν δεν μπορείς να το βάλεις σπίτι σου λόγω εμφάνισης, τι να το κάνεις;;; Εσύ θα το έβαζες σπίτι σου ;;; Έτσι όπως το βλέπεις. Με την σωλήνα παροχής λοξή και μεσ την μέση να ξεπετάγετε;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μιλαω παντα για τον φιλο συντοπιτη που εκανε τον κοπο να το ανεβασει και να γραψει και τις εντυπώσεις του...... Σαν κατασκευη{η συγκεκρημενη} όντως ειναι κάπως ......... αλλα μας ενδιαφερει και πιστευω περασε το μηνυμα οτι και με μια σωλήνα αποδιδει τα μεγιστα.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το τζακι μια χαρα θα το ζεστανει, γιατι όχι δηλαδη; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
εχω βρει τζακι καλοριφερ με 800 ευρω κομπλε με κυκλοφοριτες με ολα επισης σομπες ξυλου καλοριφεερ με 900 ευρω και με1100 να εχουν και φουρνο για ψησιμο εγω λογω χωρου μαλλον θα βαλω καυστηρα και λεβητα ξυλου που να γινεται αργοτερα και με πελλετ γυρω στα 1400 ευρω
ενα πραγμα που με φρεναρε απο το να βαλω κασσετα στο τζακι ειναι οτι σε πιθανη βλαβη αστοχια ή διαροη για να το επισκευασεις θα πρεπει να ξαναγκρεμισεις το τζακ και δεν ειμαστε για τετοια τωρα γμτ κριση μου μεσα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
απο αυτο μπορεις να δώσεις παραπανω στοιχεια......???
|
|
|||
|
|||
τον συναντησα τις προαλλες στο γυμναστηριο και τα ειπαμε λιγακι αυριο θα παω να συζητησω μαζι του για τον καυστηρα που λεω και θα μαθω πιο πολλα θα φερω πληρ στον καφε αν προλαβω αν οχι εδω αυριο βραδυ!
|
|
|||
|
|||
να σαι καλα !!!
|
|
|