|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΒΜW?
"το απροσωπο Γιαπωνεζικο Yaris" δεν μπαζει νερα...παιρνει φωτια και καιγεται! (επισημη ανακληση)-πιθανως το ιδιο προβλημα υπαρχει και στα κορολα (χωρις επισημη ανακληση), φιλου μου πηρε φωτια ενω ηταν 1 βδομαδα σταθμευμενο με κουκουλα.Η αντιπροσωπια τον αποζημιωσε κανονικα(ολικη καταστροφη-μετρητα).! Πριν λιγες μερες στην Κινεττα varadero 2007 εσπασε κινητηρα(εκανε κατι γκαζιδια...). Ολα τα οχηματα εχουν ατελειες, τα made in Japan (και S.Korea στα αυτοκινητα) εχουν σαφως λιγοτερες βλαβες απο τα ευρωπαικα αλλα αυτο δεν παιζει συμαντικο ρολο σε αγορα μεταχειρησμενου(δωσ΄μου ενα vara 10μερες να στο γυρισω σε 10...χαρτοκουτες).Τι ενοειες :
¨Επεσα στην περιπτωση? δεν νομίζω διότι τα ιδια διαβαζω μεχρι σημερα αλλα και ζω με φίλους που εχουν 1200!!¨ αλλαζουν 2 φορες συμπλεκτη καθε 8000? ολοι? εγω θα επρεπε να εχω αλλαξει 30 φορες στα 120000? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ευχαριστω ολους εσας που απαντησατε στο ερωτημα μου.georgep εισαι φοβερος σε ολες της απαντησεις σου.
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα κι απο μενα...Καταρχας φιλαρακι ρωτοντας μια τετοια ερωτηση σε φορουμ της BMW στην πλιοψηφια μαζι και με μενα θα σου απαντησω οποσδηποτε να παρεις το GS και οχι το Varadero....καταλαβαινεις πως εαν εκανες την ιδια ερωτηση και σε καποιο αντιστιχο φορουμ της Honda να περιμενες ακριβως την αντιθετη απαντηση...Πιστευω οι συναδελφοι BMWδακηδες να σε καληψαν πριν παρεις την τελικη αποφαση...αντε με το καλο ,οτι και να παρεις...................την GS δηλαδη..
|
|
|||
|
|||
GS να ειναι και οτι να΄ναι
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά τι είναι αυτά που λέτε στον φίλο αφήστε τον στην ησυχία του να πάρει το GS που θέλει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φίλε μου ο άντρας ότι καβαλάει το αγαπάει εσύ φρόντισε να πάρεις την σωστή ερωτεύσιμη γκόμενα και όχι καμμιά παλιογκέισα (κι άς λένε ότι είναι οι καλύτερες)! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ξέρεις κάνουν αυθυποβολή για να το πιστέψουν
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΔΗ | PITS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 30 | 23-05-2009 20:18 |
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | Gazi | Κράνη | 12 | 23-05-2009 14:39 |
Ευφυές σύστημα πλοήγησης της ΒΜW | syan | Αυτοκίνητο | 2 | 20-03-2009 00:09 |
ΒΜW Lo Rider!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 07-03-2009 14:54 |
ΒΜW Σειρά 7 | riko46 | Αυτοκίνητο | 5 | 15-12-2008 21:43 |