|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...
Είμαι πολυ καλός στα υπόγεια........
|
|
|||
|
|||
Είσαι τελείως τρελοκομείο
|
|
|||
|
|||
Εγώ το θέλω να αερίζεται καλά έτσι μην πιάσει υγρασία θα χεστούμε !!!!!!
|
|
|||
|
|||
Το ξέρω ότι είσαι ..υπόγειος τύπος. Γι αυτό αναζητώ την παρέα σου.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπα που να λυσσάξεις τρομάρα σου βραδυάτικα... κούφια η ώρα... φτου φτου...
|
|
|||
|
|||
Ωραια ιδεα και εγω θα το σκεφτω πως μπορω να βοηθησω.
|
|
|||
|
|||
ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΝΟΗΘΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.(Συνεργείο,Φαρμακείο,Ιατρείο,Ξενοδοχείο,Ταβέρνα,Καφέ,Βενζινάδικο ή ότι άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον ταξιδιώτη).
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλή ιδέα! και μπράβο στο φόρουμ! Το είχαμε πει εδώ και καιρό ότι η καλύτερη λύση στους δύσκολους καιρούς είναι η αλληλοβοήθεια.
Πολύ ευχαρίστως θα συμμετάσχω στην πρωτοβουλία του φόρουμ. Δε μπορώ να πω συγκεκριμένα κάποιο ποσοστό έκπτωσης στα μέλη του φόρουμ και τις οικογένειές τους διότι οι οδοντίατροι έχουμε ένα θεματάκι με το σύλλογο και κατά περίπτωση μας δημιουργεί πρόβλημα. Αλλά ως γνωστόν, υπάρχουν πράγματα που δε λέγονται... αλλά γίνονται! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομικές λύσεις για την κρίση. | Xanthi | Επικαιρότητα | 9 | 11-12-2010 14:10 |
Οι Γερμανοί επωφελούνται από την ελληνική κρίση | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 01-06-2010 16:41 |
Η κρίση χτύπησε και την KTM!!!!!! | arisxios | Διάφορα | 44 | 18-12-2009 08:03 |
Πώς θα βγούμε απ' την κρίση ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 15:24 |