|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Yamaha super tenere 1200 new
Μα καλά, εσύ έφτασες σε σημείο να ακούς για BMW και να στρίβεις….τώρα τι όνειρο είδες πάλι?
Πάντως θα ήθελα να μας πεις τον λόγο που την έδωσες τόσο γρήγορα, τι δεν σου έκατσε καλά? |
|
|||
|
|||
Χμ τι όνειρο είδα πάλι?καλή ερώτηση.
Ειναι απλό,όταν καβαλησεις gs δύσκολα πλέον θα καθησεις σε άλλη μηχανη που να σου αρέσει. Μετα που πέρασαν τα νεύρα κατάλαβα πολλα,όχι όμως ότι θα κρατούσα την μηχανη μου....ποτέ τέτοιο λάθος.μοτέρ λυμενο για μένα σημαίνει μοτέρ τελειωμενο,όταν πρόκειται για σχεδόν καινούρια μηχανη,ξέρω άλλοι έχουν άλλη άποψη,εγώ όμως έχω την δική μου.και μακάρι να του πανε καλα τα πράγματα στον νέο ιδιοκτήτη. Θα πάω λοιπόν να την πάρω καινούρια,ίσως και απο Γερμανία να έχω και πάλι το αγαπημένο μου GSA καινούριο και με διετής εγγύηση. Όχι όμως απο Ηράκλειο φυσικά.απο Χανιά ίσως.οι λόγοι πόλλοι,υπάρχει και κάποιο σχετικό θέμα παλιοτερο απο μενα.....20 ζεστά ζεστά ειναι αυτά με κάποια περιφερειακά που θέλω...Απαιτώ τον ανάλογο σεβασμό λοιπόν.γιατί δεν ειναι πελάτης,είμαι χρόνια,ήμουν και θα είμαι.όπως και πόλλοι άλλοι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιαααααα δώσε λινκ....... Υ.Γ. Στο Ηράκλειο υπήρχε θέμα από παλιά... πολλοί επιλέγουν να αγοράζουν από Χανιά.. αυτό είναι αλήθεια... Νόμιζα όμως ότι τα τελευταία χρόνια έχει λήξει.... |
|
|||
|
|||
το βημα να παρεις μια BMW μετα απο μια αποτυχημενη BMW, δειχνει την νικη της ελπιδας απέναντη στην πείρα.....
ελπίζουμε να μην εχεις αλλα προβλήματα με το νεο σου μηχανακι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εάν είχες διαβάσει όλο το θέμα <ταξιδιώτης> (όχι μόνο το παρόν) θα γνώριζες ότι είχε αλλά 2 GS (το αναφέρει εκεί που του λένε ότι δεν ξέρει να στρώνει μοτό). Άρα δεν είναι νέος μοτοσικλετιστής και η πείρα του στις BMW δεν περιορίζεται στην τελευταία GSadv που είχε, ούτε η συνολική του πείρα στις μοτοσικλέτες περιορίζεται στις BMW… Εάν ήσουν από τους <τυχερούς> που πήραν VFR 1200 και είδαν τον κινητήρα τους να μετατρέπεται σε … γρέζια , δεν θα ξανάπαιρνες Honda ??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλοπουλητο και αυτο !! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Yamaha Super Tenere XTZ1200 | taksidiotis | Άλλες εταιρίες | 144 | 25-07-2011 19:49 |
YAMAHA XTZ 250 TENERE!!! | Fuji | Άλλες εταιρίες | 14 | 21-01-2011 22:55 |
SUPER TENERE 1200 Test Ride | Translatoras | Άλλες εταιρίες | 17 | 20-09-2010 00:39 |
Έκανα Test Ride στο SUPER TENERE 1200 | γιαγια αρκουδα | Άλλες εταιρίες | 13 | 11-07-2010 20:01 |
super tenere 2010 | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 61 | 22-04-2010 19:43 |