|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η γνώμη σας για ελληνικά ποδήλατα!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εχω κι εγω για αυτην ακριβως τη χρηση που περιγραφεις ενα GIANT CYPRESS τoυ 2008 (300 ευρω) και ειναι καταπληκτικο..
Αν αγοραζα τωρα θα επαιρνα IDEAL γιατι τα χρηματα πρεπει να μενουν οσο γινεται μεσα στη χωρα και ειναι και πιο ομορφα τα αντιστοιχα μοντελα. |
|
|||
|
|||
λαθακι εγραψα απο το προφιλ της μαμας
κλεινω τα 15 το μαρτιο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και με καλυτερες σειρες περειφεριακων(ΜΑΚΡΑΝ)....
τις διαφορες στους σκελετους,ειναι πολυ δυσκολο να τις καταλαβει καποιος απο εμας... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχει γνώσεις και πολύ καλή "άκρη"! Το καλοκαίρι, μου συνέστησε το megisto και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος! |
|
|||
|
|||
Καλή χρονιά Θάνο! Πάντα όρθιος στο ποδήλατο και στη μηχανή αργότερα! Συμβουλές δε σου δίνω, είμαι σίγουρος ότι οι γονείς σου κάνουν καλή δουλειά!
|
|
|||
|
|||
Ideal Megisto προτείνω κι εγώ. Το έχει το amore και είναι κλάσεις ανώτερο από ένα άλλο Ελληνικό που είχα πάρει για μένα πριν.
|
|
|||
|
|||
καλο και το megisto...αλλα δεν θα κανει και μια βολτα μεσα σε χωμα δεν το ξερω το ποδηλατο και οπως το βλεπω στις φοτο τα λαστιχα ειναι λεπτα...επισης εχει v-brakes εγω προτεινω δισκοφρενα ....δεν ξερω τι να πω εγω αφινω τις επιλογες στον gsmaniac καθως πιο μεγαλος και πιο εμπειρος...αν και το boommax πιστευω ειναι καλο
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 | NIKOS PAPADOPOULOS | Κράνη | 11 | 19-03-2010 07:09 |
Θα ήθελα την γνώμη σας για το Dainese Gator Evo | evanslam | Ένδυση | 15 | 04-03-2010 23:24 |
1250 gs την γνώμη σας!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 17 | 25-08-2009 12:39 |
Ποιά η γνώμη σας για τους Ρεθυμνιώτες | VILLY | Ελλάδα | 25 | 26-07-2009 12:45 |
Ποιά είναι η γνώμη σας για τη πώληση του Λιμανιού στους Κινέζους. | VILLY | Ελλάδα | 7 | 09-01-2009 17:49 |