Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara
Σώτο μη νομίζεις ότι κάνω κάτι τρομερό, ή ειδικό. Όταν την πλένει μάστορας τη μηχανή του λέω στο τέλος να φυσήξει λίγο εκεί μέσα ή όταν την πλένω εγώ επειδή δεν έχω αέρα, όπως λέει και ο Σταύρος πιο πάνω, πρέπει να βγάλω το αριστερό πλαστικό και με το πανάκι να βουτήξω το λίγο νεράκι που λιμνάζει. Επειδή βαριέμαι όμως να βγάζω καπάκια, παίρνω ένα καλαμάκι του φραπέ και φυσάω με το στόμα λίγο μέσα!
Ποτέ άλλοτε δεν το στεγνώνω το σημείο, ούτε μετά απο καταιγίδα και εννοείται ότι 4 χρόνια τώρα δεν έχει πάθει απολύτως τίποτε η μηχανή, ούτε το ρελέ, ούτε καν τη μαμά μπαταρία δεν έχω αλλάξει ακόμη...
Εκεί όπου λες εσύ ότι σου πήρε νερό και φαντάζομαι εκεί που δείχνει η φωτογραφία θα εννοείς, δεν το έχω ανοίξει, δεν το έχω πειράξει ποτέ...
|
μπορουμε οταν το πλενουμε να βαλουμε,και ενα κομματι ναιλον χοντρο,η σακουλες πλαστικες να εχουν λιγο παχος,και να το καλυψουμε γυρω γυρω.δενοντας το με ταινια,πιστευω θα γινει δουλεια,και αν περασει νερο μεσα..λογικα θα περασει λιγο η καθολου,περνουμε ενα φυσιχτιρι αυτο που καθαριζουμε τους ηλεκτρονικους υπολογιστες και φυσαμε εκει μεσα,εχει πολυ δυναμη το φυσιχτιρι.για ο αερας απο τα βενζιναδικα νομιζω οτι περιεχει νερο μεσα.η αλλο τροπος ειναι το καθαριζουμε με ενα πανακι.αλλα εχοντας βαλει το νάΪλον η τις σακουλες.