|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: εξατμιση twalcom
α ΟΚ!!!Περιμένουμε εντυπώσεις τότε!!!
|
|
|||
|
|||
παλι τα ιδια εχουμε!!!!
αφου τα ειπαμε αγκραπααααααα!!!!! λεμε |
|
|||
|
|||
Αντωνη κανονισε καφεδακι να την ακουσω!!!!!Με το καλο γρηγορη λυση στο θεμα.....
|
|
|||
|
|||
Εμένα μπορει να μου απαντήσει κάποιος...αλουμινίου ή τιτανιου;;
|
|
|||
|
|||
Η μόνη διαφορά είναι στα κιλά και ίσως λίγο σε θερμοκρασίες. Κατα τα άλλα τπτ απο θέμα απόδοσης. Εγώ έχω ένα F800GS και του έβαλα μια racetech. Οταν πήγα για service την έκανε μια βόλτα ο τυπάς και είπε πως έχει χάσει στα μεσαία σε σχέση με μια μαμά που έχει ο ίδιος. Φοράω και φίλτρο. Η μηχανή έχει 1800km μόνο. Τώρα οι περιοσσότεροι λένε οτι το τελικό δεν έχει διαφορά..τι να πω δε ξέρω...Ϊσως επειδή είναι αστρωτη...Μου πρότεινε να βάλω τον σιγαστήρα μήπως δω καλύτερη απόδοση στα μεσαία. για τα ψηλά κανείς δε γνωρίζει γτ πολύ απλά δεν την πάω ακόμα τερμα...
|
|
|||
|
|||
Προτείνω να συσταθεί επιτροπή συμφορουμιτών που θα κρίνει πια εξάτμιση βγάζει τον καλύτερο ήχο.
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα, πάντως θα ενδιαφερόμουν και εγώ να ακούσω από κοντά την twalcom από κάποιον (Αθήνα)
|
|
|||
|
|||
Εγω να ρωτησω το αλλο......απο τους γραφομενους εδω στο συγκεκριμένο θεμα ...ΥΠΑΡΧΕΙ κανεις που να τις εχει δοκιμασει ΚΑΙ τις 2????????
|
|
|||
|
|||
@jtnakos: αυτο θα ηταν το καλυτερο
@διονυση:ασε Διονυση με εχει παει πι#α κ$λο,θα κανονισω καφεδακι εντος των ημερων. |
|
|||
|
|||
@phoenix:
@Μιχάλης 1988 : στην ποιότητα κατασκευής για αυτό άλλωστε και η διαφορά τιμής, αν δεν κάνω λάθος κοντά στο κατοστάρικο.....τιτάνιο η γνώμη μου @aeriko: @jtnakos: είσαι για μια ανταλλαγή |
|
|