|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απαράδεκτη Αναμονή Ανταλλακτικού !!!
kalhspera ...egw exw ena adv tou 08 kai mou allaksan to esa mprosta logw anaklhshs kai sxedon amesws!!
|
|
|||
|
|||
Η δικαιολογία που μου δώσανε είναι οτι επειδή το πίσω ESA είναι υπο πίεση έρχεται απο Γερμανία οδικώς !!! και γι'αυτόν τον λόγο καθυστερεί....
|
|
|||
|
|||
Γιωργο αν θες γραφε Ελληνικα οπως ολα τα παιδια.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βρε τι μαλ....ς θα μας πουν ακομα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; |
|
|||
|
|||
Μετά απο email που έστειλα την παρασκευή στην BMW Hellas με πήραν σήμερα τηλέφωνο για να μου πουνε οτι είχε ελειψη το εργοστάσιο και την Παρασκευή που μας πέρασε έφυγε απο Γερμανία. Θα είναι μέσα στην εβδομάδα στον αντιπρόσωπο...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μάλλον σημαίνει ότι τελείωσαν και το περιμένουν από Κίνα.
|
|
|||
|
|||
Αρχίζει να μου θυμίζει την εποχή που πηγαίναμε προ 20ετίας στο μεγαλοεισαγωγέα στην Λ. Αθηνών και περιμέναμε το ανταλλακτικό από την Ιαπωνία κανά μήνα αν είμασταν τυχεροί και είχαμε μέσον..
Δυστυχώς οι καιροί οικονομικά είναι δύσκολοι ακόμα και για τις καλύτερες εταιρείες, οπότε δεν ρισκάρουν μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών κι εμείς θα αντιμετωπίζουμε δυστυχώς μεγάλες αναμονές.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Eιδα εναν πιτσιρικα με μια σακουλα παραμασχαλα στην πατρα στο λιμανι λες να ηταν αυτός????? τι να πω ρε φιλε κανε υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανός!!!! ενημερωτικα περιμένω ενα ανταλλακτικο για το κράνος μου απο 15/1/2009 και ακομα δεν εχει ερθει.....σε κανουν η δε σε κανουν Γιαγια ατ παντος ρε παιδια δεν ειναι χαλι αυτό το πράγμα???και ειναι μονο στην ελλαδα στο εξωτερικο ολα ειναι τσακ μπαμ και ποιο φθηνα.....και αυτο που παρατήρισα στα ανταλλακτικα-αξεσουαρ ειναι οτι οι τιμες ειναι ποιο φθηνες και εχουν κινει οικονομικη πολιτικη αλλα μολις ερθουν στην Ελλαδα βαζουν ενα markup γυρο στο 30 με 40%...Ελλας η χωρα του λαμόγιου.... περιμενω ενα ανταλλκτικο για το κρανος μου το enduro της bmw apo 15/1/2009 τι να τους πω παω στην bmw και μολις με βλεπει ο υπευθηνος ανταλακτικων μας πιάνουν τα γέλια.θα δειτε σιγα σιγα θα γινουμε γιαγια αρκούδα.... Last edited by wet & dirty; 27-10-2009 at 13:08. |
|
|