|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομή στη Λευκάδα για μπάνιο-φαγητό-διασκέδαση και ωραίες διαδρομούλες...
να ενημεροσω πως ειμαι καλυμενος στο θεμα δωματιου....
θα μεινω στη "λυγια" . το να βρεις δωματιο μεσα ιουλιου ειναι οντως πολυυυυ δυσκολο |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομή στη Λευκάδα για μπάνιο-φαγητό-διασκέδαση και ωραίες διαδρομούλες...
Απόσπασμα:
Να είσαι καλά Δώσε Παραγγελία. Ύπνο Μην κλείσεις πουθενά. HoteltaAstra. Μετά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και την Προσβολή. Κυριακή έχει σκοπευτήριο. Να δοκιμάσουμε και το νέο μου απόκτημα. |
|
|||
|
|||
Άσε τα σκοπευτήρια... και κοίτα να σκοπεύσεις με καμιά σούβλα την Κυριακή λέω 'γω...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Να ευχηθώ καλό ταξίδι σε όσους αποφασίσουν να έρθουν στην Λευκάδα και καλή αντάμωση.
Δε θα έχω πρόσβαση στο θέμα μιας και εγώ ξεκινάω αύριο το πρωί από Θεσσαλονίκη για Μύτικα και Παρασκευή θα βρίσκομαι Λευκάδα, όπου και θα συναντηθούμε. Πρόσεξα πως θα είναι κι ένας "κουζουλός" στην παρέα, ο Michael Chatilias, είχα την εντύπωση πως μόνο με χιόνια ταξιδεύει Και για να του θυμίσω λίγο τα παλιά του λιμέρια, παραθέτω τις παρακάτω φωτογραφίες, αφιερωμένες για το απίστευτο ταξίδι που έκανε στη Δανία το 1995. |
|
|||
|
|||
Αυτός ο κουζουλός ο Χατζηλιάς... ή που θα ταξιδεύει με χιόνια... η που θα βγαίνει στην Εθνική με μαγιώ και θα χορεύει πάνω στο RT επιδεικνύοντας βέβαια εμφανώς τη χρήση του Cruise Control...
Ας όψεται που δεν είχα φωτό μαζί μου... Καλή αντάμωση λοιπόν στη Λευκάδα!!! Και καλό δρόμο να έχεις... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ποιος θα είναι τελικά στο Μύτικα. Περνάει από το χωριό. Λευκάδα Παναγία είναι περίπου 1 ώρα. Αν αντέχουν τα boxer Ανεβείτε Σάββατο βράδυ που έχει δροσιά. Όσο για το internetτο Σαββατοκύριακο έχουμε μάθημα. Δάσκαλος vasorfa.. Καλό μεσημέρι να έχετε… |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάση στην Πρέβεζα για να δείξω στην κυρά την σχολή που πήγαινα, ένα καφεδάκι με δύο - τρις φίλους από τα παλιά, ένα "γεια" στα πεταχτά στον αδελφό μοτοσυκλετιστικό σύλογο της Πρέβεζας και ΒΖΖΝΝΝ για Μύτικα. Κερνάμε τσιπουράκι... στην παραλία. Θα σου τηλεφωνήσω μόλις φτάσω Πρέβεζα... Να σου δείξω και τα αυτοκόλλητα που έχω σε ζελατίνα και μπαγκαζιέρα... ξέρεις, αυτά που τρελαίνουν τις μπέμπες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να του τηλεφωνησεις 2-3 μερες νωριτερα,γιατι δεν προλαβαινει σε μια μερα να ερθει...χοντα εχει καρντια μου...
|
|
|||
|
|||
......σε 2-3 μέρες? ...Isle of Preveza το κάναμε το ταξιδιωτικό!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 |
Πολλές και ωραίες ΦΩΤΟ από το παγκόσμιο κύπελο | frits | Διάφορα | 7 | 23-06-2010 10:34 |
Δωρεάν διασκέδαση και φαγητό,λογω κρισης | gsmaniac | Ελλάδα | 4 | 29-05-2010 22:14 |
πληροφοριες για Λευκάδα.... | zoi | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 22-05-2010 11:01 |
Η Veyron… πάει για μπάνιο! | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 6 | 11-12-2009 10:12 |