|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: επιπλεον εκπτωση σε γνωστό γερμανικό site
Αυτό επέλεξα κ γώ τελικά!!!Πόσες μέρες έκανε το δέμα για να έρθει;Μήπως μπορείς να μου απαντήσεις κ για το χρώμα που ρώτησα για το CAYENNE PRO;Ευχαριστώ . . .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1. το πρασινο ειναι κυπαρισσι είναι δηλαδή σκούρο. το είδα σε ένα κατάστημα κ το χρώμα δεν απέιχε από αυτό που έβλεπα σε site με καλή ανάλυση φωτογραφίας. 2. το γκρι είναι ωραίο χρώμα και είχα κολλήσει ανάμεσα σε αυτό κ το μαύρο. 3. έκανα ολόκληρο γκάλοπ εδώ και οι περισσότεροι είπαν να πάρω το γκρι 4. τελικά πήρα το μαύρο () το οποίο είναι επίσης όμορφο μπορει οχι όσο το γκρι αλλά δεν τονίζει πολύ την πίσω ποδιά όπωσ την τονίζει το γκρι. (τα είχα δοκιμάσει κ τα 2 χρώματα) 5. ενώ σου λέει σε 5 εργάσιμες μπορεί να χρειαστεί και 10. εμένα ήρθε σε 10. μπορείς πάντως να παρακολουθείς την πορεία της παραγγελίας σου από ένα tracking number που σου στέλνουν στο mail σου πάντως το πήρα πολύ φθηνά το μπουφάν σε σχέση με τις τιμές εδώ αλλά δεν πρόλαβα να το χαρώ κ πολύ γιατί περισσότερες μέρες φόρεσα το γύψο Καλές αγορές κ ότι θες ρώτα |
|
|||
|
|||
Μόλις παρήγγειλα και το παντελόνι Cayenne pro, (το μπουφάν το έχω ήδη), 261,85 ευρώ, και ένα ζευγάρι μπότες Sidi Discovery (off-road), 239 ευρώ. Με την επιπλέον έκπτωση κέρδισα 50 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο που μας έδειξε τον τρόπο!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ερωτηση: το νουμερο στο παντελονι απο που το ηξερες? το δοκιμασες εδω? γιατι ηθελα κ γω να παρω η αυτο η το dakar |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Και εγώ αντικαταβολή διάλεξα. Μην παραγγείλεις μέσω κάρτας, το ποσό της αντικαταβολής είναι μικρό και δεν αξίζει.
|
|
|||
|
|||
Το πόσο καιρό θα κάνει εξαρτάται με το αν το έχουν ετοιμοπαράδοτο από την εταιρεία. Εγώ ένα παντελόνι της Revit το ακύρωσα δύο φορές διότι είχε ξεπεράσει τους δύο μήνες και δεν είχε γίνει τίποτα. Μου είπαν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο στην εταιρεία (Revit) το συγκεκριμένο νούμερο (LongXL). Από την άλλη τα κράνη που έγραψα παραπάνω μου τα στείλανε σε πέντε μέρες.
|
|
|||
|
|||
Παρέλαβα κ γώ κανονικά προχθές . . . ευτυχώς όλα πήγαν καλά κ έτσι στο Σοφικό θα έρθω με το νέο μου μπουφανάκι!!!Να γινόταν ένα θαύμα κ να ερχόντουσαν κ τα μπλουζάκια από το GSforum . . .
|
|
|||
|
|||
Προσπάθησα να ξαναπαραγγείλω αλλά μάλλον δεν ισχύει πλέον η προσφορά
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και να μην εχεις προφιλ στο fb πάλι ισχύει |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Site που συγκρίνει τιμές Ξενοδοχείων σε 196 χώρες | IOTH1X | Info ταξιδιών εξωτερικού | 28 | 15-01-2011 11:13 |
Την Βρηκα Τυχαια σε ενα Site... | sansiro.sugata | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 20-11-2010 21:15 |
Όλο το γνωστό Σύμπαν σε ένα ταξίδι έξι λεπτών | gsrob | Περιβάλλον | 9 | 18-09-2010 14:55 |
Όλο το γνωστό Σύμπαν σε ένα ταξίδι έξι λεπτών | skippybi | Περιβάλλον | 15 | 08-08-2010 15:24 |
Μοτο για Ιταλια με 1€+30% εκπτωση πηγαινελα | arisp | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 19-11-2009 16:02 |