|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελαστικά Heidenau
Απόσπασμα:
Υπήρχε βασικά πρόβλημα που να το προμηθευτεί κανείς... Όχι ότι δεν υπήρχε άκρη αλλά αφού έχω αυτό το φίλο μου που ασχολείτε και μπορεί να μας προμηθεύσει ...αυτά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην με ρωτήσεις λεπτομέρειες δεν ξέρω, μου είπαν από Γερμανία ότι το μπροστά θα είναι όπως πρέπει να είναι. Μιλάμε φυσικά για Heidenau. Επίσης αύριο θα έχω τιμή και για το 140/80/17 ακόμα 10€ πιο κάτω με είπαν αλλά αυριο στα σίγουρα.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Από ότι λένε τα ξένα φόρα Κωστή, 50/50 με πολύ καλή συμπεριφορά στην άσφαλτο λιγότερο θόρυβο και διπλάσια αντοχή από τα ανταγωνιστικά. Είναι ένα μικρό Γερμανικό εργοστάσιο(πρώην της Metzeler κάποις έγραφε σε αλλή σελίδα) Σε κάποιο λίνκ που έχει βάλει ο Μαυρογέρακας έβγαλε 7500μιλια σε παλιόδρομους συνέχεια, έχει και φωτό τσεκάρισε. Last edited by siraxanz; 03-11-2011 at 19:36. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν έχω φορεμένα τα Χειντεναου θα τα δούν και περισσότερο επαΐοντες! GSforum tyres test Απόσπασμα:
tnx Last edited by siraxanz; 03-11-2011 at 19:42. |
|
|||
|
|||
10 000 χλμ δεν βγαζουν ομως με λιγη προσοχη 7 500 χλμ οκ
μηλαμε για ενα αξιοπρεπες ελαστηκο σε κρατηματα κε 50/50 on/of |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μιχάλη σεβαστή η γνώμη σου αφού τα έχεις ζήσει τα λάστιχα.. Διάβασα την αναφορά στα λάστιχα εδώ και αυτό μετέφερα.. Παραθέτω το κομμάτι για όποιον ενδιαφέρετε : We ran this set to 7162 miles before pulling them off and if we did not already have a tire drop in Fairbanks, AK we could have easily ran these another 1000-2000 miles as long as the roads or trails were not too muddy or sloppy. We took them through a huge selection of terrain including but not limited to, highway, back roads, river rocks, hard pack dirt, gravel, and mud on the Haul Road to Deadhorse, in fact we chose to run these all the way to Deadhorse and back after stashing our dirt set since they were still so preforming so well. The high milage and traction was outstanding and for a 50 / 50 tire this is the set to run in my opinion. The tires the day we pulled them off after 7162 miles. Ardie’s Set (275lbs rider) 7162 μίλια έκαναν οπότε για τούτο έβαλα 10.000κμ στο περίπου... ίσως είναι και περισσότερα. Να διάβασε εδώ είναι |
|
|||
|
|||
Είμαι περίεργος γι αυτά τα λάστιχα !! Έχουν μαλακή γόμα ??
|
|
|||
|
|||
Oλοι ειμαστε περιεργοι μ'αυτα τα λαστιχα, τελικα!!
|
|
|||
|
|||
Xαρη τι λενε μεχρι τωρα τα λαστιχα?
|
|
|||
|
|||
Παληκάρια τα λάστιχα μιά χαρά τα λένε...αραχτά στο ράφι μου μέσα σε μαύρη αδιαφανή σακούλα, περιμένουν την συνάντηση με τις ζάντες...
Τπτ ακόμα, χρόνος δεν υπάρχει να ασχοληθώ με το θέμα... Μένω στα ρηθέντα από άλλους, με δυό λόγια ένα λάστιχο ειδικό για μεγάλα ον-οφ, με καλό κράτημα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα γνωστά άλλα δύο το κοντι και το καρου, αυτά... Όταν με το καλό τα τοποθετήσω θα υπάρξει αναλυτική περιγραφή |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελαστικά Heidenau. Απόψεις;; | yannis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 28 | 20-10-2011 06:50 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
Heidenau K60 | Ionlab | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 05-10-2009 16:57 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |