|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: το ΠΣΚ 28,29&30/9/12 στην Καλαμάτα..
Κρίμα γιατι εχω παει Πάτρα ... Καλα να περασεις! Αν θες κατι παρε τηλ
|
|
|||
|
|||
Δεν πειραζει την επομενη..να περασεις καλα
|
|
|||
|
|||
λίγα λόγια για το ταξείδι στην Καλαμάτα.. η κάθοδος έγινε απο εθνική οδό αφού υπήρχε αντικειμενικός λόγος να είμαι στην πόλη γυρω στις 20:30..ακολούθησα την κλασσική διαδρομή μέσω εθνικής..το νέο κομμάτι το οποιο δοθηκε πρόσφατα στην κυκλοφορία και συνδέει την Τσακώνα(30 χλμ μέχρι την πόλη) με την Θουρία(10 χλμ πρίν την πόλη) βοηθησε σημαντικά τους χρόνους, αφού σε 2ώρες και 10λεπτά απο την Κάντζα ήμουν στον προοροσμό μου.. τα διοδια στοίχισαν γύρω στα 9€ να γράψω λίγα λόγια και για την..επιστροφή αφού είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.. επείδη λοιπόν ήθελα να αποφύγω την κατα τα αλλά "βαρετή" εθνική,επέλεξα ενναλακτική διαδρομή,η οποία ήταν : 1.Kαλαμάτα-Μεγαλόπολη-Καρίταινα-Ελληνικό-Στεμνίστα,γενικά αδιάφορη διαδρομή χωρίς ιδαίτερες αναφορές πλην των εντονων οσμών απο το εργοστασιο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη και της πέτροχτιστης Καρίταινας,σύνολο 83 χλμ 2. 2 χλμ πρίν την Στεμνίτσα δεξιά πρός Χρυσοβίτισι,4 χλμ πριν αριστέρα(στα σπίτια του Κωτσόβολου) πρός Ελάτη,Πυργάκι,Βυτίνα,απο την στιγμή που έστριψα πρός Χρυσοβίτσι το τοπίο μεταμορφωθηκεελατα και μόνο ελάτα,απίστευτη διαδρομή θα μπορουσε υπο κάποιες προϋποθέσεις να χαρακτηριστεί και πάσο σύνολο 37 χλμ 3.Εξω απο την Βυτίνα δεξιά πρός Χιονοδρομικο Κέντρο Μέναλου,Καρδαρά,Νέο Καρδαρά..εδω δεν θα έπρεπε να κάνω κανένα σχόλιο και να μιλούν μόνο οι φωτό,που θα ακολουθήσουν αλλά ξέρετε οτι δεν περιγράφουν,οσο καλές και εαν είναι,το μεγαλείο του τοπίου,απλά τέλεια!!,συνέχεια πάσου.. σύνολο ~30 χλμ Δυστυχώς κάπου εκεί το ονειρο τελειωσε(υπήρχε και πλάνο για την επιστροφή τουλάχιστον μέχρι την Νεμέα,μέσω επαρχιακών)αλλά.. βγήκα εθνική και βούρ για πίσω.. αυτά..
Last edited by REK; 01-10-2012 at 21:29. |
|
|||
|
|||
Μπράβο Γιώργη περιμένουμε φωτο .
Αυτή τη διαδρομή με τα έλατα την έκανα πέρισυ φανταστική ! :thumbup: |
|
|||
|
|||
να και όμως η Μεγαλόπολη έχει αρχαία.. είμαστε πάντως.. Καρίταινα η Silvia απολαμβάνει.. η "ζημιά"που κάναμε στο βουνό δεν έχει επουλωθεί και ας περάσαν αρκετά χρόνια.. |
|
|||
|
|||
στον δρόμο πρός Ελάτη..χάρμα στον δρόμο για το Χιον.Κεντρ.Μέναλου..μην σας ξεγελά ο δασικός..όλα άσφαλτος.. Χιον.κέντρ.το καλοκαίρ στην Ελλάδα...απογοήτευση.. Last edited by REK; 01-10-2012 at 21:56. |
|
|||
|
|||
Mπραβο ρε Γιωργη πολυ ωραια η βολτα αντε και την επομενη να την κανουμε παρεα...
|
|
|||
|
|||
Μπράβο για το μοίρασμα, ωραίες οι διαδρομές!
|
|
|||
|
|||
Ωραία βόλτα Γιώργο..
|
|
|||
|
|||
George πολυ ομορφη βολτα..
|
|
|