|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από Κροατία προς Βοσνία, τι παίζει?
Απόσπασμα:
Οι συμβουλές σου δε θα πάνε χαμένες... Για πες τώρα: -Τι προτείνεις για το Βελιγράδι? Που έμεινες εσύ? -Συνάλλαγμα που είναι καλύτερο να κάνω? Σε ανταλλακτήρια ή σε τράπεζες? -Σε Κροατία έμαθα δεν δέχονται καθόλου €, πόσο ισχύει αυτό? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Booking.com: Ξενοδοχείο Garni House 46, Βελιγράδι, Σερβία - 26 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! Garni House 46, 50 ευρ το δικλινο με υπογειο παρκινγκ, ενα χλμ απο το κεντρο με δυο μινι μαρκετ α διπλα και μαγαζια για φαγητο εκει κοντα, ησυχο , με κλιματισμο και ευγενικο προσωπικο Συναλαγμα εκανα εκει σε τραπεζες, αλλα και ανταλλακτηρια, το πιο χρησιμο ειναι η καρτα προπληρωμης, που την βγαζεις εδω στην Ελλαδα, σε μια μερα (τραπεζα Attica),της βαζεις οσα λεφτα θελεις πριν φυγεις, εγω εβαλα 600 ευρ και οπου ηθελα συναλλαγμα, για βενζινες και οταν εφτανα σε μια χωρα που δεν ειχα συναλλαγμα πληρωνα με αυτη καλο ταξιδι ναχετε και οτι θελησεις ρωτησε με, ευχαριστηση μου να εξυπηρετησω σε οτι γνωριζω, ειναι σαν να ταξιδευω εγω Σε ολα τα μερη μπορει να μη δεχθουν ευρ(σουπερ μαρκετ και βενζιναδικα κυριως),συνηθως δεχονται, αλλα οταν δεχονται σε κλεβουν στην ισσοτιμια, οποτε καλο θα ειναι να εχεις το τοπικο νομισμα η την καρτα που προανεφερα, μολις μπεις στα συνορα εχει συνηθως ανταλλακτηρια με καλη ισσοτιμια |
|
|||
|
|||
Σε 2 ώρες ξεκινώ για το ταξίδι που τόσο περίμενα!
Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις απόψεις σας και για τις συμβουλές σας! Θα τα ξαναπούμε σε δέκα ημέρες! Καλά να περνάτε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλεξάκη Καλό Δρόμο να έχετε φίλε, προσοχή αμυντική οδήγηση κ ξανά προσοχή!!! |
|
|||
|
|||
καλο ταξιδι, θα περασετε σιγουρα καλα,
περιμενουμε φωτο |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλο ταξιδι
|
|
|||
|
|||
καλο δρομο!
|
|
|||
|
|||
Γυρίσαμε!
Όλα καλά μας πήγαν, δεν είχαμε κάτι το απρόοπτο. Περάσαμε τέλεια! Τελικά γύρισα μέσω Αλβανίας! Μεγάλη εμπειρία αυτή η Αλβανία... ....τα είδα όλα λέμε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλώς ήλθατε Άλεξ!!! Άντε και στο επόμενο… Περιμένουμε Φώτο!!! |
|
|