|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλο σου ταξιδι Κωστα!
Τα θερμά μου συλλυπητήρια φίλε Ηλία, κουράγιο σε εσένα, αλλά και σε όλη την οικογένεια εύχομαι.
Ο Γαμπρός σου θα συνεχίσει να ζει μέσα απο τις σκέψεις σας, γι΄αυτό να μην τον ξεχάσετε ποτέ. |
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι στον γαμπρό σου και τα θερμά μου συλλυπητήρια .
|
|
|||
|
|||
να είσαστε καλά να τον θυμάστε!!!
|
|
|||
|
|||
Θερμά συλλυπητήρια. Να ζήσετε να τον θυμάστε.
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια για τις ευχες.
Σιγουρα η ανιψουλα μου θα εχει την απεριοριστη αγαπη και αγκαλια απ ολους μας. Και η αδελφη μου το ιδιο. Ο γαμπρος μου εφυγε απ αυτον τον κοσμο εχοντας πολλες εικονες. Μεσα απο την δουλεια του, γυρισε ολη την Ευρωπη. Δυστυχως δεν προλαβε να χαρει την κορουλα του πολυ. Την εκαναν μετα απο 5 εξωσωματικες και οταν γεννηθηκε αυτος το 70% του ετους ελειπε σε ταξιδια. Ειναι η 1η φορα που χανω συγγενη μου και νοιωθω λιγο παραξενα. Η κηδεια του θα γινει αυριο στις 5 στο νεκροταφειο του Κοκκινου Μυλου. Η νεκρωσιμος ακολουθια θα γινει στο ιερο ναο του Κοσμα του Αιτωλου. Σας ευχαριστω θερμα ολους σας. Ο θεος να μας εχει ολους καλα παιδια, γιατι ΜΟΝΟ αυτο αξιζει τελικα. Ουτε αν χαλασε το διαφορικο, ουτε αν χαλασε το ABS, ουτε τιποτα. ΜΟΝΟ Η ΖΩΗ! |
|
|||
|
|||
...ζωη σε εσας & να ειστε καλα να τον θυμάστε ...
|
|
|||
|
|||
καλο κουραγιο φιλαρακι να στε καλα να τον θυμαστε!!
|
|
||||
|
||||
Φίλε Ηλία,
εκ των πραγμάτων, επωμίσθηκες τα πατρικά καθήκοντα και της ανηψιάς σου ... Να είσαι καλά φίλε, να σταθείς δίπλα σ' αυτό το παιδάκι, που θ ' αποζητά την πατρική φροντίδα .... Όσο για τον εκλιπόντα, να είστε καλά να τον θυμάστε ...
|
|||
|
|||
πω ρε φιλε!...πικρα! ... δεν βρισκω λογια ειλικρινα!....δυναμη σε σας που μενετε πισω να χετε κουραγιο να στηριζετε ο ενας τον αλλον και να συμπληρωσετε το κενο στο μικρο παιδακι του!
...κουραγιο ! |
|
|||
|
|||
Φίλε Ηλία, εύχομαι κουράγιο και αστείρευτη δύναμη σε εσένα και τους συγγενείς σου.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενα Καλο Καταστημα για Περιφερειακα Μηχανης? | sansiro.sugata | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 01-06-2010 10:01 |
Το ταξιδι που δεν εκανα ποτε.. | sansiro.sugata | Info ταξιδιών εξωτερικού | 2 | 11-11-2009 12:50 |
Πληροφοριες για ταξιδι στην Ευρωπη | georgekostas | Info ταξιδιών εξωτερικού | 9 | 03-09-2009 13:50 |
Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι... | georgekostas | Διάφορα | 12 | 02-06-2009 00:42 |
Ποια ειναι τα μεγαλυτερα προβληματα της συμβιωσης σου με την μοτοσυκλετα σου; | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 19-03-2009 12:19 |