|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: πασχα με αυτοκινουμενο......σπιτι (part 2)
ωραιος ο maniac ...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Όνειρο η εκδρομή με αυτοκινούμενο...
Μπράβο σας. |
|
|||
|
|||
ωραίοιοιοιοιοιοιοοιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Κωστη θα ηθελα κε γω ζαντολαστηχα !!!
|
|
||||
|
||||
Φιλαράκι, σήμερα ευκαίρησα να το ξαναδιαβάσω με ησυχία
και να σας απολαύσω ... ... ή να σας ζηλέψω ... Και του χρόνου, να περάσεις με την 5μελή σου οικογένεια, ακόμη καλύτερα ... .
|
|||
|
|||
μικρος που ειναι ο κοσμος..
με την μια το θεμα τραβηξε την προσοχη μου, και με το που βλεπω την πρωτη φωτο αναγνωριζω το αυτοκινουμενο (τον αριθμο κυκλοφοριας) που εχω επιστρεψει μεγαλη τριτη εκει που το νοικιασα, και μαλιστα μου ειχαν πει να μην το καθυστερησω γιατι μεγαλη τεταρτη το ειχε κλεισει αλλος.. ελπιζω να απολαυσες την φυση και το ειδος των διακοπων. εμεις πηγαμε μια βολτα στην ευρωπη 12 μερες 6 ατομα, σε βελιγραδι, βουδαπεστη, μπρατισλαβα, βιεννη, σαλτζμπουργκ, λουμπλιανα απο αλπεις, δαλαματικες ακτες μεχρι ντουμπροβνικ, μαυροβουνιο αλβανια και πισω.. το camper ειναι η αληθεια ειχε καποια θεματακια,(δεν ηταν η πρωτη φορα που νοικιαζω για ταξιδι εκτος συνορων, anyway) τα οποια επισημανα κατα την παραδοση μου, και ελπιζω να διορθωθηκαν μεχρι την στιγμη που το παρελαβες (τουλαχιστον τα ειχε σημειωσει..) σημειωση, αναφερομαι στο autoroller 7, το μεγαλο. καλες διαδρομες ευχομαι με 2 ή και περισσοτερους τροχους Last edited by lenny; 21-04-2012 at 00:45. |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Δημήτρη, κάνε ένα δικό σου θέμα με τις φωτό σου ...
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
MY R1150GS - PART OF THE STORY SO FAR,PART II | HERC | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 07-12-2011 08:31 |
πασχα με αυτοκινουμενο......σπιτι | gsmaniac | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 53 | 19-04-2010 20:00 |
Online κατάλογος ανταλλακτικών με part No για BMW | Naval Architect | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 24-03-2010 13:30 |
Σαββατο 23/1 στο δρομο με τις λασπες Part II | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 108 | 29-01-2010 12:29 |
το στοιχειωμενο αυτοκινητο | Black_Shadow | Ανέκδοτα | 6 | 25-02-2009 12:58 |