|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εσείς πόσα τσιγάρα κάνατε σήμερα;
Θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να βάλουν όλοι μυαλό.
@ σε Ντινόπουλο και NLS! δεν πάτε να δείτε αν ερχόμαστε οι καπνιστές; Αντε ξυπνοπούλια! χρόνια τώρα κάνω γόπιν στις παραλίες που πάω. Η μαζεύω σκουπίδια. Το έχετε κάνει ποτέ ή απλά σχολιάζετε το πόσο βρωμιάρηδες είναι οι Ελληνες, που είναι! @ |
|
|||
|
|||
Έχω κάνει και τα δυο και μπράβο σου που τα κάνεις.
ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ πόσο "γενική περίπτωση" είσαι ή όχι. Στον ίδιο πλανήτη ζούμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ας μαζεύουν τα σκουπίδια και τα πλαστικά,που πετάνε μέσα στην θάλασσα όλοι οι καφροι και Μετα μιλάμε για γοπες.... Αν πάμε μια βόλτα στην θάλασσα....νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε χωματερή,απο τις σακούλες που επιπλέουν και κάνουν μεγάλη καταστροφή....ιδίως στις θαλάσσιες χελώνες Δεν υπάρχει οικολογική συνείδηση ... |
|
|||
|
|||
Έχετε πολύ δίκιο (btw εγώ μαζεύω και μαθαίνω μέχρι και τον τρίχρονο γιο μου να δρα έτσι), ΑΛΛΑ μου ακούγεστε και κάτι σαν "κάποιον άλλο εδώ μέσα" που θεωρεί ότι αν πχ. δεν... πήρες απόδειξη για την τυρόπιτα σου, αντίστοιχα δεν μπορείς να κατηγορείς τον άλλο με τα 10.000.000 σε μίζες ή δεν δικαιούσαι να φωνάζεις για αυτά που κάνει το κράτος.
Ε δεν πάει έτσι. Άσε που δεν είναι καν αυτή η κλίμακα. Η γόπα είναι ΤΟ ΙΔΙΟ βρωμιά με την πλαστική σακούλα. Ρωτήσατε πως νιώθω όταν (πάλι θα πιάσω τον μικρό) ο γιος μου θεωρεί ότι οι γόπες από τα βρωμοστόματα δεκάδων ξένων του φαίνονται ωραίο πράγμα να πιάνει και να μαζεύει; Ή έστω όταν παίζει ανάμεσα τους και πάνω τους; Ξέρετε αποδεδειγμένα ότι ένα ψάρι δεν πνίγεται ή δεν δηλητηριάζεται αν την καταπιεί; (έχει μαζεμένη και όλη την νικοτίνη μέσα) Σοβαρά μιλάμε χρειάζεται και εξήγηση; Στο κάτω κάτω για πολλούς (πχ. εμένα) μια ξένη άδεια σακούλα μαζεύεται πολύ πιο άνετα χωρίς κανένα σίχαμα (εκτός αν είναι με... σκ*τ*) ΑΝΤΙΘΕΤΑ από χρησιμοποιημένες γόπες. Και μην το γυρνάμε στην οικολογική συνείδηση που ΠΡΑΓΜΑΤΙ δεν υπάρχει. Το θέμα είναι συγκεκριμένο. Last edited by NLS; 03-08-2011 at 17:35. |
|
|||
|
|||
παρομοιως!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
μη λες πολλα γιατι θα βαλουν τελη και αλλα χαρατσια και στους ...ιπταμενους δισκους!
|
|
|||
|
|||
Πάρτο αμέσως πίσω μαυρόγατε!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Άντε ξανά αρχίσαμε. Τι σας φταίει το τσιγάρο. Με το τσιγαράκι δεν αρωσταίνεις.
Ο καλύτερος φίλος. Καίγεται για σένα μέχρι το τέλος. Το πρόβλημα είναι άλλο. Αμερικάνα συνοδηγός???? ( το ξέρουν και άλοι αυτό.) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγή ελαστικών στα πόσα χιλιόμετρα? | KRASOPATERAS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 28-04-2010 19:15 |
Αύξηση φόρου 20% στα ποτά και τα τσιγάρα | MARK | Επικαιρότητα | 5 | 06-01-2010 12:39 |
Εσείς τι βλέπετε; | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 18:00 |
Και εσείς τί κάνατε; | Alext | Ανέκδοτα | 7 | 31-08-2009 13:10 |
πόσα???? | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 5 | 23-08-2009 13:19 |