|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: DIY-Κατασκευή Προστατευτικά ποδιών βροχής
Χρόνια Πολλα
Πολύ καλή δουλειά και μερακλίδικη…..Μπράβο και στους δύο!!!! Λάστιχο στην Θεσσαλονίκη που μπορούμε να βρούμε ή ακόμα και από το δίκτυο? |
|
|||
|
|||
https://maps.google.com/maps?hl=el&tab=wl
καπου εδω εχει εν γωνιακο μαγαζι με ειδη βιομηχανικου εξοπλισμου. Εχω βρει πλαστικο και λαστιχο σε διαφορα πάχη. Καποιο σχόλιο τωρα που περασε ο χειμωνας απο αυτους που εκαναν τα προστατευτικα; |
|
|||
|
|||
Ναι είσαι καλά, όμως το λινκ που έβαλες δεν ανοίγει στην τοποθεσία που έβαλες.
Αν μπορείς προσπάθησε ξανά ή γράψε διεύθυνση και όνομα μαγαζιού. Προ το παρόν έφτιαξα κάτι προστατευτικά από plexiglass, αλλά δεν τα τοποθέτησα γιατί κάτι δεν με κάθετε….από θέμα ασφαλείας!!! |
|
|||
|
|||
Σορρυ,
https://maps.google.gr/maps?saddr=40...p=0&sz=17&z=17 δε θυμαμαι το ονομα το μαγαζιου αλλα ειναι το γωνιακο μαγαζι ή μετα το φαναρι του CityGAte ή πριν. |
|
|||
|
|||
Να είσαι καλά
…..ήμουν στην περιοχή σήμερα για βιδακια….. Εσύ πήρες? Θυμάσαι τιμές? Πουλαν με μετρό ή κιλό? |
|
|||
|
|||
Μπράβο σας παιδιά.
|
|
|||
|
|||
Eixa κανει αυτο
A Mudflap for the R1200GS με τα πλαινα φλαπ απο λαστιχο παχους περιπου 4 χιλιοστων που αγορασα με το μετρο αλλα σε τιμες αμελητεες. Εχει και 3 χρονια τωρα... Τιποτα υπολογισιμο σε κοστος. |
|
|||
|
|||
Για όποιον θέλει να υπενθυμίσω και τη δικη μου πατέντα!
Απο παλιά ζελατινα κράνους..... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το λοιπόν βρήκα λάστιχο 4mm.
Πωλείτε με το κιλό και κοστίζει περί τα 3.40€/kg. Εγώ πήρα 30cm με 120cm που είναι το ύψος της κουλούρας, το οποίο ζυγίζει 2,50kg. Κόστος 8,50€……… Το μαγαζί είναι επί της Κωλέττη στο κομμάτι ανάμεσα Γιαννιτσών και Μοναστηρίου. Θα γίνει του λασπωτήρα το κάγκελο……!!!! Μόλις τους φτιάξω θα ανεβάσω αναλυτικά φωτογραφίες. Να είστε καλά παίδες!!! |
|
|