|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έτσι Ξαφνικά για χαλάρωση
Παιδιά μας κάνετε και ζηλεύουμε κάθε φορά που βάζετε φωτογραφίες από τον τόπο σας....
Καλή Σαρακοστή.... |
|
|||
|
|||
Η μέρα όντως πανέμορφη για να πάει χαμένη. Κι αφού χαρταετούς πέταξα πολλούς όταν ήμουν πιτσιρικάς η πρόταση του Ευτύχη για χαλαρό βολταράκι με τις μηχανές ήταν άκρως δελεαστική!
Τα τοπία που περάσαμε πανέμορφα και καταπράσινα με τόσο νερό που έχει ρίξει φέτος. Η φιλοξενία του Γιώργου εξαιρετική, οι χαμογελαστοί τύποι μπαίνουν αμέσως στην καρδιά μου! Ευτυχάρα, ευχαριστώ για την πρόσκληση, οι μπαταρίες γέμισαν, άντε και στην επόμενη με το καλό! Καλή Σαρακοστή κοπέλια!!! |
|
|||
|
|||
Ευτύχη και Γιάννη ευχαριστούμε που και για τα 87 χιλιόμετρα καταφέρατε να μας ταξιδέψετε σαν να είμασταν εκεί.
Να είστε πάντα καλά και να περνάτε το ίδιο ωραία όπως στην βόλτα σας. Τα σέβη μου Κύριοι. |
|
|||
|
|||
Μπραβο στην ομορφη παρεα!!
|
|
|||
|
|||
Έτσι ξαφνίκα πολύ φωτογραφικό υλικό,μπράβο παίδες να΄στε καλά κ καλή σαρακοστή να έχετε!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λίγο ακόμα και θα κάνεις τον Γιάννη, να φορέσει ασφάλτινα. Μαρκά, το νου σου Απόσπασμα:
Τον Γιώργο δεν τον γνωρίσαμε, αλλά γνωρίσαμε εσάς και ξέρουμε τι νιώσατε. Η Κρήτη δεν έχει μόνο ομορφιές, μα και καλούς Ανθρώπους. Που όσοι από κοντά τους γνώρισαν, θέλουν ν' αλλάξουν τόπους. Στα καλύτερα. |
|
|||
|
|||
Ωραιοι οι φιλοι!!!
|
|
|||
|
|||
Πως τα καταφέρνετε κάθε φορά να μας ταξιδεύετε... Και του χρόνου φίλοι!
|
|
|||
|
|||
εγω δούλευα!! Ευτύχη, τί του βρίσκεις του Γιάννη? αυτός ειναι μόνο για καλή παρέα.!!!
Εχει όμως πολλά κακά. 1.εχει λασπωμενο μηχανάκι.! 2.τρακτερωτά λάστιχα.! 3.οδηγεί στις ακρες για να πατάει χώμα.! Αυτόν για να τον ακολουθούμε, θέλουμε εγώ λαστιχα και συ αλλη μηχανή. Ευτύχη και Γιάννη και στην επόμενη με το καλλό.!!! Υ,Γ αν είναι Κυριακή και δεν με παρετε θα βρώ και θα γράψω κι άλλα.!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεγαλεία για την Τίνα στο Παρίσι | ortho | Επικαιρότητα | 8 | 17-07-2011 09:06 |
Τι να βάλω στις ταχύτητες για να μη μαυρίζει το παπούτσι??? | CPretenteriS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 82 | 02-07-2011 16:46 |
Ρε και να σου βγει ο γιος σου έτσι!!!!!!!!!!!!! | bogart | Αστεία Video | 12 | 14-07-2010 08:35 |
Μπραβο στην Εθνικη μας για την πρωτη της νικη σε μουντιαλ! | nibo | Διάφορα | 6 | 17-06-2010 21:45 |
Ετσι,για την παρεα... | vasorfa | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 21-01-2010 17:46 |