|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μαργαρίτα δισκόφρενα μπροστά.,.,.,?
πράγματι φαίνονται πολύ καλές .,.
μόλις τις βάλω νεότερα.,.., αααα Πασχάλ το χρειάζεσαι ακόμη το μπολτζόιντ .,..,., ??? έρχετεεεεεεεεε.,.,. μόλις τις παραλάβω στα χέρια μου ., αναμένεται φώτος η βίντεο ότι προτιμάτε ., με την τοποθέτηση.,.,.,., Απόσπασμα:
και έχουν πέσει οι τιμές πάρα πολύ σε σχέση και με πέρσι.,.,.,, τα καλά τις κρίσης.,.,.,., |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι! Και οι δισκοι στα υπ οψην αν δεν τους κανεις...σταχτοδοχεια |
|
|||
|
|||
Aλλος εργαστηκε αλλος πηρε τα ευσημα....
|
|
|||
|
|||
Welcome to Greece....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by GO.; 23-12-2011 at 13:06. |
|
|||
|
|||
λοιπόν οι δίσκοι παρελήφθησαν,.,.,.,,
σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τις πληροφορίες σας .,., και ιδιαιτέρως τον Γιάννη MARK.,., με κόστισαν γύρω στα 242e +μεταφορικά,.., περιμένω και και τα καινούργια τακάκια .,.,.,.τους τοποθετούμε και αναμένονται παρατέρο σχόλια.,. Last edited by tattoopanther; 30-12-2011 at 14:38. |
|
|||
|
|||
κουκλιστικες οι δισκόπλακες κ καλοριζικες...
Χρηστο μια ερωτηση, που βρηκες τους 10 αποστατες που χρειαζοντε για την τοποθέτηση των νεων δισκοπλακων? Βίδες κανουν οι υπάρχουσες αλλά τους αποστατες-ροδελες που παιζουν τον ρόλο του floating(πλευστότητας), που τα αγόρασες? Γιατι όταν τα ζητησα πριν λίγες ημέρες απο επισημο δυκτιο μου είπαν για 2008 μοδ και νεώτερα δεν τα δινει τα φλοατιν μονα τους... Η θα χρησιμοποιήσεις απο τα παλαιότερα μοδελα??? Τελικά τι λυση υπαρχει, επειδη πηγα να αγορασω 2 δισκοπλακες κ μου τις πουλουσαν ετσι οπως τις δικες σου κ τις αφησα μεχρι να βρω λυση. Στη μηχανη μου ειναι ενσωματωμένα τα φλοατιν-ροδελες κ δεν βγαινουν παρα μονο αν τα καταστρεψεις.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ούπς δεν γνωρίζω περί τούτου.,., θα ρωτήσω τα μαστόρια και σε λέω.,.,., παράξενο μου φαίνεται .,.,.,. είναι κολλημένοι πάνω δηλαδής οι αποστάτες.,.,., και θέλει καινούργιους.,.,.,.??? γνωρίζει κανείς αν ισχύει στάνταρ αυτό.,.,.?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
στανταρ για στανταρ... αφου τα ελυσα και τα ειδα στα χερια μου... ο μηχανικος που ρωτησα στην Μ&Σ μου ειπε οτι μεχρι το 2007 υπαρχουν οι αποστατες πλευστοτητας, στο 2008 κ μετα τα δινει ενσωματωμενα στους δισκους... Ρωταω εναν μαστορα εξωτερικό, μου τον συστησε ο Σταυρος ο Σταγκα1200 και ο ανθρωπος σκιστηκε να με εξυπερετησει αλλα τπτ Ο Περιστερας επισης δεν ηξερε τπτ... Ο μπρεικ σηοπ το ιδιο.. Σκεφτομαι να ρωτησω τον Βασιλη τον φουριους και τον Αντωνη τον Παναγιωτοπουλο.. Υποψιαζομαι ότι μπορει να ταιραζουν οι αποστατες απο τα παλαιοτερα μοδελα, αλλα φοβαμαι μηπως δεν συνεργαζετε το ABS... Δεν ξερω που θα τα περασεις αλλα θελω τα φωτα σου να μου πεις τι βαλανε? Του 2010 ειναι το δικο σου??? |
|
|||
|
|||
του 08 είναι Χάρη.,.,.,.,.,
άρα θα μπαίνουν του 07.,,.,.,., δεν νομίζω να άλλαξε κάτι στα φρένα αυτές τις χρονολογίες,.,., |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Επισκόπηση της πολιτικής μας Ιστορίας.... | tsompanis | Ελλάδα | 14 | 27-10-2011 14:02 |
Επισκόπηση 1,5 χρόνου διακυβέρνησης ΓΑΠ | gemara | Επικαιρότητα | 8 | 16-06-2011 01:52 |
δισκόπλακες | spy89 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 26-04-2011 22:15 |
Επισκόπηση προγράμματος σταθεροποίησης | ortho | Ελλάδα | 2 | 06-04-2011 16:43 |
Πίσω δισκόπλακα | Kimwnas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 06-11-2010 23:18 |