|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δημοσίευση Επιστολής προς την BMW Hellas
Απόσπασμα:
Σωστά τα λέτε. Άς μη χαλάσουμε όμως το θέμα του φίλου. Δεν τον γνώριζα τον Άνθρωπο και στην αρχή εκνευρίστηκε μαζί μου. Φάνηκε τουλάχιστον επαγγελματίας. Κοντός ψαλμός που λένε να καταντήσω και εγώ προβληματικός. Να είστε καλά..................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στην αρχή όλοι εκνευριζοντε μαζί σου αλλα μετά ότα σε γνωρίσουν αναθεωρουν........ Πικαρτ άουτ....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μιλάτε εσείς που έχετε ένα εργαλείο Διαμάντι. Οι υπόλοιποι φίλοι τι να πούν............. |
|
|||
|
|||
To ότι ο Αντώνης -γκαραντί- έβγαλε για άλλη μια φορά την προπέλα ασπροπρόσωπη δεν σημαίνει πάντως ότι δεν πρέπει να τα ακούει η μαμά για τα μπάχαλα της εδώ αντιπροσωπείας της. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Και γιατί ακόμα και μετά από όλα αυτά μια έγγραφη και επίσημη συγνώμη του τη χρωστάνε του ανθρώπου από τα κεντρικά. Τσάμπα είναι θα μου πεις και με τις συγνώμες χάθηκε το φιλότιμο... αλλά έτσι για το γαμώτο και το συχτήρι του. 1800 έσκασε, ο άνθρωπος δεν πήρε κράνος από τη λαϊκή! Last edited by Vag; 14-09-2012 at 16:57. |
|
|||
|
|||
Αγαπητέ φίλε ούτε πίεση μου ασκήθηκε ούτε τίποτε άλλο, απλώς έχω μείνει άναυδος από φίλους που απαντήσαν και υποστηρίζουν την μαμά εταιρεία. Δεν ξέρω αν όλοι αυτοί δικαιωθήκαν από την μαμά ή είχαν κάποια στιγμή κάποιο θέμα, αλλά εμένα είανι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει παρόμοιο θέμα εγγύησης και δεν εξυπηρετούμαι. Και τέλος δε νομίζω ότι γίνομαι παρορμητικός όταν εκθέτω μέσα σε αυτό το forum την άποψή μου για κάποιο θέμα γιατί πιστεύω ότι, και για αυτό, είναι τα forums. Ευχαριστώ!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά η Μαμά μας αφήνει ξεκρέμαστους.
Αν η Γερμανία ήξερε τί γινόταν εδώ στην Ελλάδα, θα της έπαιρνε την αντιπροσωπεία και θα την έδινε στον Παναγιωτόπουλο. Βέβαια μπορεί να μην την θέλει ο ίδιος... Οι ηλίθιοι της Μαμάς, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε απλά νούμερα και λεφτά. Χρωστάνε πολλά στον Παναγιωτόπουλο και ελπίζω να το ξέρουν στην Γερμανία. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο χωριό μου λένε. Εάν δεν κλάψει το μωρό η μαμά δεν το ταίζει. Για το λόγω αυτό σας λέω να πάμε να τους ευχηθούμε καλό απόγευμα και να είσαι σίγουρος ότι μετά θα ακουστούν………….. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||