|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών !
Απόσπασμα:
Αν λέτε για το Στέφανο, έχει φύγει από τη Βουλιαγμένης και έχει πάει πάλι στο παλιό του μαγαζί στον Υμμητό. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
α και ενα bonus που ειχα βρει..........
http://www.ascycles.com/default.aspx |
|
|||
|
|||
ναι,2 μεριδες γυρο και 1 πατατες για δωρο!
xeno παλι για σενα δουλευει το forum! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Με την ευκαιρία της προτάσεως του ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ, θα παρακαλέσω, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ - ΙΔΕΕΣ, να μην μένει μόνο σ' αυτές, αλλά να παραθέτει ολοκληρωμένη πρόταση, με τύπους ελαστικών, κατάστημα, και έγγραφη προσφορά του καταστήματος ΠΡΟΣΦΑΤΗ, που ν' απευθύνεται προς το GS Forum .... H προσφορά να αναγράφει: Τύπους ελαστικών (σε μια ευρεία γκάμα - όχι ένα τύπο/μία μάρκα) Τελική τιμή ΜΕ ΦΠΑ Minimum αριθμό τεμαχίων (αν υπάρχει) Στην τελική τιμή, θα πρέπει να περιλαμβάνεται οπωσδήποτε, η τοποθέτηση - ζυγοστάθμιση. Ειδάλλως προτάσεις τύπου: «για κοιτάξτε σ’ αυτόν» «ένας φίλος μου από e-bay» «εγώ τα έβαλα ΧΧΧΧ €» παρακαλώ ν’ αποφεύγονται !!!!! Οι προσφορές να ποστάρονται στο θέμα και όχι με ΡΜ προς τον διαχειριστή !!! (για λόγους διαφάνειας) Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όσους θα ενδιαφερθούν να τρέξουν και αφιερώσουν (αρκετές πραγματικά) μέρες κ ώρες, απ' τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο ..... .
|
|||
|
|||
αν τα κανω ολα αυτα θα βγαλω κατι?
παντως ενας φιλος μου ξερει ενα μαγαζι που ειναι φτηνο και αξιοπιστο,μπορειτε αν θελετε να το τσεκαρετε. |
|
|||
|
|||
Δεν παίζεσαι!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εγω τα λαστιχα μου τα εφερα τελικη τιμη απο Bolognia.
Δεν ξερω αν μπορουμε να παρουμε 30-40 ζευγη αλλα μαλλον γινετε. Οτι υπαρχει αξιοπιστια το εγγυομαι ο ιδιος. Αν ομως υπαρχει η παραμικρη αμφιβολια πειτε μου να μην ξεκινησω διαδικασια. Μεχρι τωρα σε δυο αλλαγες εχω κερδισει 2 αγορες. |
|
|||
|
|||
Νικολα για να προχωρισουμε ομως πρεπει να εχουμε αριθμο και ειδος ελαστικων
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |