|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: NEW F800GS ADVENTURE ??
απο μια πρωτη ματια ειναι...μουρατο, τωρα το κατα ποσο ηταν αναγκαιες αυτες οι παρεμβασεις...δεν ξερω, παντως το μαρκετινγκ κανει καλα την δουλεια του.το βλεπεις και σου τρεχουν τα σαλια...παντως εγω θελω 1200gs
|
|
|||
|
|||
Από εμφάνιση ούτε ζέστη ούτε κρύο... ίσως να μην μου αρέσουν τα συγκεκριμένα χρώματα.
Τα νέα καλούδια κυκλοφορούν ήδη σε aftermarket όπως ειπώθηκε παραπάνω και τα 500χλμ αυτονομία δεν θα τα χρειαστεί κανείς που δεν θα κάνει τον γύρο του κόσμου. Δεν μπορώ όμως να δικαιολογήσω με τίποτα το γεγονός ότι πάλι λείπει η ρυθμιζόμενη μπροστινή ανάρτηση. Εν ολίγοις... θα κρατήσω το δικό μου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my Hand using Fingers Last edited by jmar; 03-05-2013 at 11:31. |
|
|||
|
|||
Το υπάρχον 800άρι είναι μια μηχανή που έχει αυτονομία 300 - 400 χμ ανάλογα με το πόσο σε τρώει η παλάμη σου.
Φίλος σε ταξίδι στο εξωτερικό έβγαλε 2 φορές 420 χιλιόμετρα με τα 16 λίτρα. Οπότε η ανάγκη για να ανεβάσουν την χωρητικότητα του ντεπόζιτου θεωρώ ότι είναι περιττή, εκτός κι αν μιλάμε για τον Μητσάκη που διέσχισε την Αφρική και είχε σε αρκετές περιπτώσεις προβλήματα ανεφοδιασμού, εκεί πάσο. Το ντεπόζιτο του 800 είναι κάτω από την σέλα, για να είναι κοντά στο κέντρο μάζας της μηχανής και να έχει το τέλειο ζύγισμα. Έχει γίνει ολόκληρος σχεδιασμός λοιπόν για αυτό, και μετά από 5 χρόνια ανατρέπουν οι ίδιοι το πρωτότυπο. Κατά την γνώμη μου, εκεί που πάσχει το 800 είναι στα στεφάνια των τροχών και στις αναρτήσεις. Ας βγάζανε ένα 800 με μπρος - πίσω επώνυμες ποιοτικές αναρτήσεις και στεφάνια excel, τότε μάλιστα. Αυτά. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ολα τα adventure μικρα και μεγαλα προσωπικα δειχνουν πολυ ομορφα, αλλα αυτα τα 20 κιλα παραπανω συν την μεγαλυτερη καταναλωση δεν την καταλαβαινω, οταν ιδιως μιλαμε για τον αρχων του βουνου
αλλωστε ειμαι της αποψης οτι adventure τα μηχανακια, τα κανουν οι αναβατες και οχι τα αυτοκολλητα |
|
|||
|
|||
Ολα τα adventure μικρα και μεγαλα προσωπικα δειχνουν πολυ ομορφα, αλλα αυτα τα 20 κιλα παραπανω συν την μεγαλυτερη καταναλωση δεν την καταλαβαινω, οταν ιδιως μιλαμε για τον αρχων του βουνου
αλλωστε ειμαι της αποψης οτι adventure τα μηχανακια, τα κανουν οι αναβατες και οχι τα αυτοκολλητα: 000 Last edited by stelth1; 03-05-2013 at 19:56. |
|
|||
|
|||
000
|
|
|||
|
|||