|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρολοϊ τυπου Bmw
Απόσπασμα:
sent from the deep ocean..... now Free |
|
|||
|
|||
Έχουμε λοιπόν:
MARK ->1 μπλέ 1 μαύρο vasilis.vasilis -> 1 THANOSEOD -> 2 sliv -> 1 christosg -> 1 phoenix -> 1 omorfantras-> 2 anegis -> 1 N4pSt3R -> 1 PeterV-> 1 alekni -> 1 Arkas -> 1 gentleman -> 1 thomas100 -> 1 mpekas kostas -> 2 μπλέ 1 μαύρο Vagos -> 1 GAGARIN -> 2 Papadopaidi -> 1 Last edited by MARK; 22-10-2013 at 23:54. |
|
|||
|
|||
Μαρία ο προμηθευτής είναι Έλληνας?
Απόδειξη λιανικής θα δοθεί? Κάποια εγγύηση υπάρχει? Επειδή η τιμή είναι σχετικά μικρή, μήπως πρόκειται για καμμιά κινεζιά "καμαρωτή" που θα πετάξει ο κόσμος τα λεφτά? Ποιός είναι ο προμηθευτής??? Ας μπει ο ίδιος να το προσφέρει με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κλπ Μην το κάνουμε τελεμαρκετινγκ Μήπως ο προμηθευτής τελικά τα αγοράσει από εδώ γιαυτο θέλει και τις 20 ημέρες??? ........................................................................................................... Last edited by siraxanz; 22-10-2013 at 23:15. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΟΚ ΤΟΤΕ ΔΥΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ, ΣΥΝΟΛΟ ΤΡΙΑ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα στην παρέα και εγω θα ήθελα δυο κομμάτια παρακαλώ και ευχαριστω πολυ.
|
|
|||
|
|||
Βλέποντας τη λίστα πρόσεξα ότι υπάρχουν δύο καταχωρίσεις στ'όνομά μου!!!Θέλω 2 ρολόγια σύνολο και όχι 1+2!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστός ο Χάρης
|
|
|||
|
|||
Έχουμε λοιπόν:
MARK ->1 μπλέ 1 μαύρο vasilis.vasilis -> 1 THANOSEOD -> 2 sliv -> 1 christosg -> 1 phoenix -> 1 omorfantras-> 2 anegis -> 1 N4pSt3R -> 1 PeterV-> 1 alekni -> 1 Arkas -> 1 gentleman -> 1 thomas100 -> 1 mpekas kostas -> 2 μπλέ 1 μαύρο Vagos -> 1 GAGARIN -> 2 Papadopaidi -> 1 jets -> 2 |
|
|