|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γνωμες για Βαλκανια
Από προσωπική εμπειρία λόγω της εποχής Δαλματικές Ακτές να είσαι προετοιμασμένος για πολύ κίνηση την συγκεκριμένη περίοδο και δωμάτια με το μικροσκόπιο. Μια μέρα πρίν ή ακόμα και στον δρόμο (παντού έχει wi-fi) κλείνεις δωματιάκι και είσαι άνετος ότι ώρα και να φτάσεις,πολύ σημαντικο. καλά να περάσετε
|
|
|||
|
|||
Άν θέλεις ρίξε μια ματιά και εδώ-http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B1%C...litvice-33791/ .. Καλή σχεδίαση και "εκτέλεση"......
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=asotosios;881783]
Εφόσον θα επισκεφτείς τη Λουμπλιάνα θα σου πρότεινα να επισκεφτείς αλλά και να διανυκτερεύσεις στο BLED, περίπου 50 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα. Επίσης στο ίδιο μέρος υπάρχει το VIΤGAR, μία όμορφη διαδρομούλα δίπλα σε ένα ποτάμι-φαράγκάκι!..Καλά να περάσετε.. Last edited by VDR; 16-04-2013 at 22:54. |
|
|||
|
|||
Η γνώμη μου είναι ότι μέρη όπως το Kotor, το Split, το Βελιγράδι, το Ντουμπρόβνικ, η Ριέκα (Opatije), η Λιουμπλιάνα, αξίζουν για να μείνεις δύο διανυκτερεύσεις. Αν μη τι άλλο, για να αναδιοργανωθείς, να ξεκουραστείς, να δεις το μέρος ξεκούραστος, να κάνεις κανένα μπανάκι στη θάλασσα, να πλύνεις καμία κάλτσα, κανένα σώβρακο, κανένα μπλουζάκι (γιατί δεν νομίζω να πάρεις όλη τη ντουλάπα σου μαζί).
Με δεδομένο αυτό, νομίζω ότι 10 μέρες για την τελευταία διαδρομή είναι πολύ φιλόδοξο σχέδιο... Για Λιουμπλιάνα, σου προτείνω ανεπιφύλακτα: Penzion pod Lipo: Hotel in Slovenia, Hotel in Ljubljana, Hotel a Lubiana Η διάσχιση της Αλβανίας είναι από μόνη της μια εμπειρία που θα σε ικανοποιήσει (όταν τη θυμάσαι αργότερα). Το έχω κάνει και από λιγότερο τουριστικό δρόμο (Κρυσταλλοπηγή, Κορυτσά, Πόγραδετς, Ελμπασάν, Τίρανα, Σκόδρα) και είμαι πολύ χαρούμενος που το...ρίσκαρα. Έχω και περισσότερες πληροφορίες. Αν θέλεις, πμ. |
|
|